Marmor bordplader Versus granit bordplader

May 23

Marmor bordplader Versus granit bordplader


Marmor og granit bordplader har begge blevet populære muligheder for at sætte i køkkener og badeværelser ens. Begge materialer er holdbare, elegant og let at finde på stort set enhver hardware butik.

Holdbarhed

Granit bordplader er mere holdbare end marmor bordplader, fordi granit er sværere. Marmor bordplader er mere modtagelige for ridser og pletter.

Udseende

Både granit og marmor bordplader passer til næsten ethvert køkken eller badeværelse med et slankt, moderne look. Granit bordplader kan være færdig til at se poleret eller sammenfiltret.

Rensning

Rengøring marmor bordplader kan være vanskeligere end rengøring granit bordplader, som marmor pletter lettere og kan reagere dårligt på kemiske rengøringsmidler.

Sammensætning

Granit og marmor bordplader er begge lavet af naturlige materialer, og de er begge tilgængelige i komposit formular med syntetiske dele. Marmor porøse natur får den til at være mindre skader resistent over for væsker.

Koste

Granit bordplader er generelt lidt dyrere end marmor bordplader, men deres holdbarhed og lang levetid gør dem en langsigtet løsning.


relaterede artikler