Sådan Plant Butternut Squash Seeds i Southwest Florida

March 6

Sådan Plant Butternut Squash Seeds i Southwest Florida


Butternut squash (Cucurbita moschata) betragtes som en vinter squash med en smag, der svarer til den søde kartoffel. Det gør en dejlig, cremet suppe og kan bruges som erstatning for græskar i mange opskrifter. Plant dine butternut squash frø i et område, der modtager seks til otte timers sol om dagen. Det bedste tidspunkt at plante butternut squash i det sydvestlige Florida er i januar eller februar.

Instruktioner

1 Forbered jorden i plantning område ved at grave ind i den til en dybde på 10 inches og mase med en hakke eventuelle store klumper af jord. Jorden skal fint struktureret.

2 Spred 25 til 100 lbs. af kompost 100 kvadratfod havearbejde område, og blande det ind i top 10 inches af jord. Southwest Florida jord er sammensat af sand og kalksten og kræver tilsætning af organiske materialer.

3 Opret 4-tommer-høje bunker af jord, der er 12 inches lang. Space højene seks fødder fra hinanden. Poke to huller i toppen af ​​hver bunke, 1 inch dyb og to inches fra hinanden. Drop et frø i hvert hul, og dække med jord.

4 Vand plantning seng med indstillingen fin-tåge på din slange, så du ikke vasker frøene væk, og holde jorden fugtig, mens frøene spirer. Siden januar og februar tendens til at være de tørreste måneder i det sydvestlige Florida, kan det være nødvendigt at vande hyppigt for at holde jorden fugtig, men ikke mættet.


relaterede artikler