Sådan Gør din egen pudebetræk for Sectional Sofaer

June 22

Sådan Gør din egen pudebetræk for Sectional Sofaer


Gennemskåret sofaer udgør en særlig vanskelighed, når tekstilerne slides ned. At finde en slipcover til at passe disse særlige størrelse puder er svært, og ofte ejere tur til at udskifte hele sofaen ved udskiftning af covers også bringer det tilbage til livet. Hvis du har adgang til en symaskine og nogle grundlæggende materialer, oprette din egen brugerdefinerede størrelse pudebetræk for din gennemskåret sofa og gøre det ser helt nye.

Instruktioner

1 Fjern den eksisterende dækning på puden ved at udpakke og trække dækslet.

2 Mål puden du ønsker at dække omhyggeligt. Foretage målinger af bredden og længden af ​​hver side af puden og notér disse målinger på et ark papir i nærheden.

3 Læg det stof, du vil bruge til covers. Marker de målinger, du noterede fra selve puden på stoffet. Nu markerer 1/2 tomme i tillæg til hver måling for et sømrum. Ved hjælp af kalkerpapir og hjul, markere disse som søm linjer med linealen. Hvis stoffet er stor nok, kan du bruge et stykke og gøre sømme på tre kanter, med forkanten resterende fast med stoffet foldet over puden. Hvis stoffet ikke er stort nok, lave særskilte stykker for toppen og bunden og sy dem sammen.

4 Anbring puden på stoffet, så fold stoffet omkring puden med indersiden udad, så du se søm linjer, du markerede. Sørg disse målinger passer puden og line up jævnt. Husk sømrum overlap på dette tidspunkt, før du syr dækslet sammen. Hvis den ikke gør, stoffet er for kort. Foretag eventuelle justeringer måle- og søm linje nu og bemærkning stoffet evt.

5 Fjern puden fra stoffet, når du tjekke det for pasform og foretage de nødvendige justeringer måling. Skær stoffet og pin sammen med højre side står hinanden. Bestem placeringen af ​​din lynlås i sømmen. Vælg en placering, hvor lynlåsen er ikke synlig, såsom en ende eller bagsiden af ​​puden. Lynlåsen skal være stort nok til puden sættes indersiden af ​​dækslet. Pin lynlåsen på plads.

6 Sy sømmene med maskinen ved hjælp af en stram tunge søm. Møbler skal have solid syning i stoffet, da det tager konstant brug. Sy lynlåsen på plads, med lynlåsen åben og hver halvdel, der sys på modstående kanter af låget. Sømmen er ikke lukket, når lynlåsen er placeret, i stedet kanterne er syet på indersiden af ​​lynlåsen, og lynlåsen er lukket.

7 Klip hjørnerne af pudebetræk, hvor overskydende stof klaser sammen, når du dreje dækslet vrangen ud. Clip kun uden sømrummet på stoffet kant. Drej dækslet vrangen ud.

8 Skub puden inde i dækslet og tilpasse det til at passe pænt ind i form af dækslet. Zip det lukket over puden.


relaterede artikler