Typer af Roses & Betydning

August 13

Typer af Roses & Betydning


Blomster har altid haft en dagligdags tunge, selv om nogle betydninger har ændret sig gennem årene. Gamle egyptere anses rosen som den vigtigste af alle blomster, ifølge theflowerexpert.com, præsentere dem til gudinden Isis i hyldest. Ved afslutningen af ​​den berygtede War of the Roses (som hærgede England i det 15. århundrede), vinderen, Henry VII vedtog rosen som et royalt symbol og skabte Roses i England gennem krydsning. For victorianere, den symbolske betydning af blomster var så vigtigt, at de skabte en præcis folkesprog for blomster, kendt som "floriography." Til denne dag roser, den herlig blomsten af ​​den botaniske verden, har mange betydninger, der relaterer til farve eller mix af farver.

Pink Roses

Arkæologiske fund viser, at lyserøde roser er ikke kun den ældste skygge, men var også den mest rigelige og gennemsyret med flere betydninger. Pale lyserøde roser betyde gracefulness, poise, ungdom og varme, mens mørkere lyserøde roser er symboler på taknemmelighed og sympati. I de senere år har lyserøde roser blevet populært for rødmende brude, takket være deres bløde farver og ideel kobling med hvide blomster såsom baby ånde.

Red Roses

Farven på hjerte, rød er den nuance af lidenskab og kærlighed. Ergo, røde roser er den tavse gestus af lidenskab. Når præsenteret mellem par allerede gift, en rød rose er et symbol på evig lyksalighed. Betydningen af ​​den røde rose er stadig potent i dag; i gennemsnit, er 110 millioner højrød og Scarlet roser købt hver Valentinsdag, ifølge theromantic.com.

Hvide Roses

Med hvide symbolisering renhed og uskyld, den hvide rose er symbolsk for begge. I dag hvide roser er undertiden benævnt som "brude roser", fordi de er ofte en del af bryllup buketter.

Gule roser

Takket være deres solskin-farvede kronblade, gule roser symboliserer venskab og lykke. På grund af dette, er de blevet en ideel token, når de forsøger at sætte gang i en venskab eller at genoplive et venskab, der er blevet forstyrret af skænderier.

Hybrid Roses

Budskabet af roser bliver endnu dybere, når farverne blandes. Courtesy af moderne teknologi, botanikere og blomsterhandlere er i stand til at blande røde og hvide roser, sammenblanding ren hengivenhed og dyb lidenskab, mens rød-og-gule roser er symbolsk for kærlighed, som har blomstret ud af venskab.


relaterede artikler