Tips om Eliminering House lugte

August 18

Hus lugt kan komme fra flere kilder, herunder køkkener, kældre, lofter, badeværelser, kæledyr kasser og børnenes værelser. Lugte gennemsyre hele et hus mere, så i de koldere måneder, når du har tendens til at lukke døre og vinduer. Mangel på frisk luft i huset kan bidrage til en uaktuelle lugt og holde lugte inde, men fjerne hus lugt kan være så simpelt som at rense rester fra køleskabet, hjælp eddike til at absorbere lugte i køkkenet eller rengøring af badeværelse toilet.

Køkkener og badeværelser

For at eliminere hus lugte i køkkenet, identificere eventuelle gamle madrester eller mad forbi sin udløbsdato i køleskabet. Det er bedst at gøre dette på en ugentlig basis for at holde noget, der er mugne eller gammelt forårsage lugt. GoodHousekeeping.com foreslår forlader en åbnet kasse med bagepulver i køleskabet til at absorbere lugte eller holde små retter af citronskiver på forskellige hylder til at hjælpe maskere lugt.

For at eliminere hus lugte i mikrobølgeovnen, hvor mad og flydende udslip kan blive hængende, mikrobølgeovn en kop vand med en lille smule bagepulver eller eddike. Efter et par minutter, vil dampene løsne lugtfremkaldende stoffer, og det vil være let at tørre dem ned. For at holde rådnende affald i at forårsage hus lugte, tage skraldet udenfor eller til garagen hver par dage, indtil papirkurven pickup dag. Men holde affaldssække i lukkede beholdere for at forhindre dyrene i at forårsage en rod.

Eddike arbejder også på at fjerne hus lugt forårsaget af ildelugtende fødevarer som fisk eller visse grøntsager. Sæt en kop eddike på køkkenbordet til at absorbere lugte; når eddike lugten aftager, skal maden lugt være væk.

For at eliminere hus lugte i dit badeværelse, rengøre toilet med eddike og bruge en 50/50 blegemiddel og vand løsning til at rense vasken afløb af hår, sæberester og andre lugtfremkaldende stoffer. Mold og meldug vækst i din bruser eller badekar kan forårsage muggen, sure lugt. Du kan forhindre mug og meldug, der trives i mørke, varme og fugtige miljøer, ved at tørre ned bruser, karbad og alle andre fugtige overflader efter dit brusebad eller bad. For at befri dit badeværelse af skimmel eller mug, som allerede vokset, ren brusebad og karbad med en antibakteriel renere og hårdt skrubbe svamp. Ligesom dit køkken, tom badeværelse papirkurven kan på en regelmæssig basis for at forhindre hus lugte.

Andre Tips

Indføre en ikke-ryger politik i dit hjem til din familie og venner. Tobak kan efterlade en uaktuelle lugt, der er svært at slippe af med. Tænd udsugnings når madlavning i køkkenet og badning i badeværelset for at forhindre uønsket lugt og holde luften tør. Lugte forværres under fugtige forhold.

Mange rengøringsmidler indeholder lugtende røg, der, når de blandes med naturlige dufte, kan forårsage endnu værre forhold. Prøv at købe naturlige eller økologiske produkter, der rent faktisk dræbe lugte snarere end blot maskere lugt. Simpelthen holde en ren hus kan forhindre mange hus lugte før de bliver problemer.


relaterede artikler