Hvad Renser op Meldug på gummi?

February 28

Pesky meldug kan udvikle sig på næsten alle overflader, herunder gummi. Hvis din gummioverflade er plaget af meldug oprustning, der er nogle våben, som kan gøre det lettere for dig at vinde din krig mod denne snavs. Med de rigtige værktøjer i hånden, kan du gøre din meldug fjernelse proces ligetil og forholdsvis let.

Bagepulver

Den blide endnu slibende egenskaber af bagepulver gør det en effektiv forbindelse, med til at fjerne meldug. Hvis din gummi objekt er lille nok til at køre gennem en vaskemaskine, smide det ind i din vaskemaskine, tilføjer en halv kop bagepulver til vand og rengøringsmiddel. Lad maskinen køre gennem vaskecyklussen. Når det er på skylning, kaste i en halv kop eddike til at afslutte fjernelsen processen og tilføje skinne din gummi.

Blege

Hvis din gummi element er allerede lys eller hvid, kan blegemiddel bevise en effektiv måde at dræbe og fjerne meldug. For at rengøre din gummi element, såsom et brusebad mat, med blegemiddel, nedsænkes i et bassin, hvor du har 1/4 kop blegemiddel og 2 liter vand. Lad meldug rod i blød natten over. Fjern genstanden, og skyl den grundigt - det meste af meldug bør vaske væk.

Tandbørste

Hvis meldug tilbage efter dine meldug fjernelse forsøg, eller hvis det emne, du prøver at fjerne meldug fra er ikke en, som du kan kaste i vaskemaskinen eller nedsænkes i en spand, så brug en tandbørste til at skrubbe meldug væk. For at fjerne meldug på en stationær emne, skabe en pasta af en del bagepulver og 2 dele vand og indlæse det på en gammel tandbørste. Skrub væk på meldug med dette coatede børstehoved til skrot væk din meldug.

Svamp

Generelt vil en svamp ikke bevise slibende nok til at fjerne meldug af sig selv, men det kan være et nyttigt redskab i meldug fjernelse proces. Hvis du har skrubbes et stationært objekt med en tandbørste belagt i en vand og bagepulver kombination, brug en svamp til at tørre væk resten at denne proces efterlader. Efter at gøre dette, vil du mere effektivt kunne se, om meldug rester og du skal holde skrubbe.


relaterede artikler