Tæppe-til-Tile Doorway Overgange

February 25

Tæppe-til-Tile Doorway Overgange


When remodeling et hjem eller blot at tilføje nye gulve, fliser og tæpper ofte støder at døråbninger. For eksempel, tæppebelagte gange fører til badeværelser med klinker; dette skaber et mødested for de to gulvmaterialer - et tæppe-til-dør overgang.

The Right Look

I et tæppe-til-flise overgang, fliser og tæpper bør støder på midten af ​​døråbningen, kaldet doorjamb. Denne måde, når døren er lukket, kun én af hver respektiv materiale er synligt. For eksempel i et tæppebelagt værelse efter en korrekt tæppe-til-flise overgang skabes og døren er lukket, kun gulvtæppet er synlig ved doorjamb område. Ved en flise hall forbinder det samme rum, med døren lukket, kun flisen er synlig.

Flise

Tile skal installeres først i et tæppe-til-flise overgangen midt doorjamb. Tile tykkelse kan ikke overstige den samlede tykkelse af tæppet og polstring. Ideelt set bør flisen være mindst 3/8-inch tyndere end den kombinerede tykkelse af gulvtæppet og polstring.

Tæppe

Tæpper tack strimler (neglen-dækket træ stykke naglet i gulvet, at tæppet overholder) skal installeres væk fra flisen nok til at fastgøre tæppet, så tæppet kan rulles over og gemt i siden af ​​flisen. Tykkere tæpper kræver mere plads mellem flisen; tyndere tæpper, mindre.


relaterede artikler