Electric Central Heat Conservation Tips

January 9

Electric Central Heat Conservation Tips


Et elektrisk centralvarme system leverer varme til et hjem. Det har tre primære komponenter - varmeren (varmepumpe, kedel eller ovn), luft kanalsystemet og termostat. Selvom el-radiatorer generelt betragtes som en energieffektiv måde at generere varme i forhold til olie og gas enheder, kan husejere ansætte visse tips til at spare mere energi og spare penge på forsyningsudgifter.

Isoler dit hjem

Isolering dit hjem er en vigtig foranstaltning for at spare varme og reducere energiomkostningerne. Dette gælder, uanset dit centralvarmesystem producerer varme fra en varmepumpe, ovn eller kedel. Isolerende et hjem forhindrer varm luft i at blive hurtigt tabte til loftet eller krybekælder ovenfor som det stiger, hvilket kan gøre en rumtemperatur føler køligere. Det amerikanske Department of Energy anbefaler at tilføje isolering til eksisterende isolerede områder, ligesom loftet, og lægge isolering over en garage, krybekælder eller bag en væg, der fører til loftet - steder, der må ikke ydes isolering nu - at reducere hjem varmeregningen.

Sænk Termostat

En højere termostat indstilling fører til højere varmeregninger. Indstillingen anbefalede temperatur er 70 grader for dagen og lidt køligere for natten i løbet af vinteren. Atmos Energy Co hævder, at for hver grad over 70 grader, en boligejer betaler 4 til 6 procent mere i varmeudgifter. Den anbefaler også sænke termostaten til 55 grader, hvis du har planer om at blive væk i en længere periode for at spare energi.

Seal Utætte luftkanaler

Et elektrisk centralvarme system transporterer varme i hele et hjem gennem et system af luftkanaler. Selv om systemet generelt er udformet godt, kan en lækage forekomme overalt langs luftkanalen systemet, navnlig ved dets samlinger. Når en lækage opstår, tillader varm luft slippe ind på loftet og krybekælder, hvilket gør huset køligere. Spar varme ved at inspicere dine luftkanaler for mulige lækager eller leje en opvarmning tekniker til at gøre det. Hvis du opdager en utæthed, forsegle det med folie-faced tape eller gaffatape.

Udskift eller Clean filter

De fleste centralvarmeanlæg har luftfiltre, der forhindrer støv og snavs trænger ind i hjemmet. Men disse filtre kan blive tilstoppet med tiden, hvilket begrænser luftstrømmen og forårsager varmelegeme til at arbejde hårdere. Udskift en engangs filter eller rengøre en genanvendelig en om hver tredje måned, og nogle gange mindre i vintermånederne til at holde systemet fungerer effektivt. Atmos Energy Co., at du kan spare 5 procent i energiomkostningerne bare ved at holde dit filter rent.


relaterede artikler