Sådan Wire en 240 Volt 40 Amp Circuit

March 26

Sådan Wire en 240 Volt 40 Amp Circuit


De fleste hjem kredsløb bære 120 volt, selvom apparater såsom ovne og elektriske tørretumblere kræver mere strøm. Kabelføring 240-volt kredsløb er magen til tilsætning af en normal kredsløb. I mange tilfælde er det endnu nemmere, fordi de fleste 240-volt linjer er placeret i åbne steder såsom kældre. I andre tilfælde kører en 240-volt kredsløb kræver kun et par gipsvæg eller loft nedskæringer.

Instruktioner

1 Sørg for at der er plads i din tjeneste panel for et ekstra kredsløb. Standard afbrydere tillægger en varm bus bar. En 240-volt breaker skal oprette forbindelse til både bus barer, som kræver to tilstødende breaker slots. Hvis du ikke har nok åbne slots, vil en elektriker skal installere en undertavle for den nye kreds.

2 Planlæg wiren vej forsigtigt for at undgå unødvendige sving, der kan gøre threading kabel vanskelig. De bedste kredsløb er så direkte som muligt, fordi threading kabel kan være svært og elektrisk ledning er dyrt.

3 Skær et hul i væggen for beholderen, om nødvendigt. Normalt gør 240-volt beholdere kræver ikke el-bokse til montering. Beholdere kan også monteres på gulvet, afhængigt af dine behov.

4 Kør ikke-metalliske kabel kan håndtere apparatets strømstyrke fra boksen til tjenesten panelet. Tråd fisk tape gennem den nye boks, og skub den langs den sti, du kortlagt. Sæt den ene ende af kablet til enden af ​​fisken tape og træk den tilbage mod udløbet. Lad mindst otte inches af tråd i hver ende. Hvis du kører kabel i en udsat område, simpelthen snor ledningen fra stikkontakten til tjenesten panelet.

5 Sluk for strømmen til strømbryderboksen.

6 Fjern dækslet fra de tomme rum i tjenesten panel, hvor du vil tilføje dit nye breaker. Normalt dækslerne kan dukkede ud med en skruetrækker.

7 Tilslut den sorte og røde varmetråde fra 240 volt kredsløb til to-polet afbryder, og tilslut det hvide neutrale linje til den neutrale bus bar. Snap afbryderen på plads i det tomme rum i panelet.

TIPS

  • Kun én apparat kan køre på hver 240 volt kredsløb.
  • Installer afbrydere og ledninger med den korrekte strømstyrke for apparatet du opretter forbindelse til kredsløbet.

relaterede artikler