Sådan Lim Wood til Glass

January 22

Limning af træ til glas er en nem proces i sig selv, men glasset giver problemer, der ikke altid er der for andre materialer. Ved brug af lim på glas, er det vigtigt at huske på, at glasset er transparent, forårsager mange klæbestoffer at vise igennem uanset hvad du klistrer sammen. Der er en række klæbemidler til brug, og hver har sine egne fordele og ulemper.

Instruktioner

Wood til Glass

1 Rengør direkte områder, du ønsker at lime sammen. For at rense overfladen af ​​glasset, skal du bruge din foretrukne glasrens, og tør efter med avisen. Gamle avis fungerer godt, når du ikke ønsker at efterlade striber. For træ, krat let med en neglebørste. Du skal muligvis træ renere, hvis der er en masse snavs på det. Sørg for, at områder, der vil blive limet sammen er helt ren.

2 Den nøjagtige metode til limning de to sammen vil variere afhængigt af, hvad du limning. Generelt, vil du ønsker at fordele din klæbemiddel til ét materiale. Hvis man er stationær og ikke let kan flyttes, bør du sprede limen, du bruger til den stationære objekt, og tryk på lettere flyttes én til området med lim.

Afhængigt af situationen, kan det være nødvendigt at finde noget, der vil holde de to stykker sammen, indtil de sidder fast. Dette kan ofte gøres med reb eller remme, men hvis der er en masse masse hængende i luften, bør du også sætte noget. nedenunder til at bære vægten. Dette vil også variere afhængigt af situationen, men en gummiplade træ, eller en tabel, der er robust nok til at bære vægten vil arbejde. Den tid det tager, vil variere afhængigt af, hvilken lim som du bruger.

3 Brug en X-acto kniv til at rydde overskydende lim. Du kan normalt skåret væk lim, der blev presset uden for det område, du ønsker at lime.

TIPS

  • For klæbende materiale, almindelig elektrisk silicium II er bedst for træ til glas, men den indeholder en række kemikalier. Weldbond er ikke så stærk, men det er mindre toksisk. Varm lim er den mindst toksiske, og hurtigste til at handle, men er ikke så stærk.
  • Det vil være vanskeligt at sprede nogen klæbende tynd nok til at være fuldstændig klar samt være stærk nok til at holde genstandene sammen.

relaterede artikler