Hvor meget vil det koste mig at køre en Air conditoner?

April 6

Lufttemperatur og kvalitet er blandt de største faktorer i hjemmet komfort. Af denne grund er de fleste hjem nu udstyret med en form for air-conditioning enhed, enten i form af en central air system eller vinduet klimaanlæg. Uanset om du tilføjer et klimaanlæg til dit hjem eller købe en enhed til en ejendom, der ikke har en (fx en lejet lejlighed), er det vigtigt at vide, hvor meget kører enheden vil koste dig.

Gennemsnitlige omkostninger

Vide, hvad de gennemsnitlige omkostninger ved at køre balsam er. Dette vil hjælpe dig med at afgøre, om klimaanlægget kører effektivt. Fra 2009 boliger i USA var et gennemsnit på 2.330 fod, og den gennemsnitlige el-regningen var $ 400 per måned. Op til halvdelen af ​​denne regning, eller omkring $ 7 pr dag, går til opvarmning og afkøling omkostninger. Hvis du bor i en meget mindre hus eller lejlighed, dog kan du kun har en vindue air condition gør kølingen. I dette tilfælde, hvis balsam er medium i størrelse, på de gennemsnitlige omkostninger på 12 cent per kilowatt-time, klimaanlægget vil koste omkring $ 80 per måned (omkring $ 2,60 per dag) til at køre.

Controllere

Køb en programmerbar controller til din klimaanlægget. Disse enheder slå klimaanlægget til og fra baseret på dine indstillinger, så klimaanlægget ikke vil være på selv hvis du glemmer at slukke den. Det hjælper også at holde din regning fra spiking fordi antallet af timer enheden kører holdes konstant. En controller kan reducere din elregning med op til 15%, eller hvad der svarer til op til en fjerdedel af dit klimaanlæg omkostninger.

Vedligeholdelse og rengøring

Øv gode rengøring og vedligeholdelse vaner. Når du ikke bevare din ejendom (f.eks, behøver du ikke forsegle revner omkring vinduer, må ikke puttes i tilstrækkelig isolering), kan kold luft undslippe fra dit hjem, mens varm luft kan finde vej indeni. Derudover ikke rengøring filtre og kanaler tvinger din varme-og kølesystem til at arbejde hårdere for at cirkulere kold luft gennem huset. Optrapning dit spil på disse områder kan reducere din klimaanlæg regningen med op til 50%.

Behov og Space

Kør klimaanlægget efter behov, og kun i de kvadratfod, der skal køles. Hvis du vil være væk i et par timer, ikke forlader klimaanlægget kører så huset vil være cool, når du kommer tilbage. En god klimaanlægget skal køle dit hjem i et par minutter (ikke mere end en halv time), så kører enheden præventivt er ineffektiv. Hvis du ved, du vil ikke være i særlige lokaler og har et vindue enhed, lukke døre til værelserne vil du ikke være i så klimaanlægget har at køle kun den plads, du bruger, og kan slukkes hurtigere.


relaterede artikler