Kan jeg sætte en Vægmaleri i et hjørne?

November 10

Kan jeg sætte en Vægmaleri i et hjørne?


Når de fleste mennesker tænker på vægmalerier, de forestiller sig et billede på en flad flade af væggen. Hvis du har fået lidt af ledig hjørne plads, men du kan spørge, om du kan klæde det op med en væg maleri på en lignende måde. Oprettelse af en væg vægmaleri på et hjørne rum er muligt, men det kræver en smule mere kreativitet og planlægning end en flad vægmaleri. Ved at arbejde med hjørnet form, kan du gøre det til en kunstnerisk fordel snarere end et problem.

Billede Murals

Hvis male et billede vægmaleri i et hjørne, planlægger omhyggeligt om, hvordan det hjørne vil passe ind i billedet. En god måde at gøre dette på er at udarbejde dit billede i miniature på et stykke foldet tagboard; denne måde, kan du få hjørnet fold i tankerne fra starten. Den bedste måde at forme dit billede til væggen er at have et koncept, der omfatter nogle dimension; for eksempel, hvis du har dyr på begge sider af folden ser "ud," hjørnet vil skabe det indtryk, at de kigger på hinanden. Du kan udnytte dette i dit design. Hold relativt tomme rum af farve over linjen i hjørnet selv, da det vil forvride finere linjer og former.

texture Murals

Hjørner er gode steder for tekstur vægmalerier eller vægmalerier, der er designet til at gøre en patch af træ ligne en mur af en anden type, såsom mursten eller træ. Disse former for vægmalerier kan oprette en fantasy indstilling, meget gerne et teater sæt gør. Med denne form for vægmaleri, kan du arbejde med formen på hjørnet ved at male små elementer der er konstrueret til at ligne de er mod muren, såsom vinduer, klatring planter eller måske et lille dyr som en mus klar til at løbe langs bunden af wainscotting.

Abstrakt Murals

Abstrakt vægmalerier kan bruge hjørne plads i næsten enhver måde du finder æstetisk tiltalende. For en succesfuld abstrakt hjørne, står tilbage fra dit arbejde ofte og ser på hjørnet området fra forskellige vinkler. Også, da abstrakte vægmalerier kan være svært at skelne fra blot en interessant vægmaleri mønster, giver vægmaleri en indramning form af en slags, såsom en malet kant.

knudepunkter

Når du planlægger din vægmaleri, afgøre, hvilken slags omdrejningspunkt dit hjørne område er inden for dit værelse og hvordan du vil planlægge din anden udsmykning omkring det. Det meste af tiden, et hjørne er ikke helt centrale i et rum, så folk har tendens til at klynge møbler tæt på hjørnet område, som kan skabe et rodet look med et hjørne vægmaleri eller endda obskure det. For at forhindre dette, planlægge dit værelse udsmykning før du planlægger din vægmaleri. Lad dette hjørne plads relativt fri, og sted møbler og vægtæpper omkring vægmaleri, der vil ramme det.


relaterede artikler