Naturlig Paint Alternativer

March 8

Naturlig Paint Alternativer


Naturlige maling alternativer er malinger, der anses for miljøvenlige. Ved hjælp af et naturligt alternativ maling hjælper med at reducere påvirkningen af ​​miljøet i en række forskellige måder, såsom at bruge biologisk nedbrydelige ingredienser, der er ugiftige og bruge lidt energi i fremstillingen af ​​maling. Naturlige alternative malinger fremstilles til brug på udvendige og indvendige vægge samt til møbler, træværk og gulve. Nogle naturlige maling alternativer kan også laves hjemme.

mel Paint

Mel maling er en af ​​de enkleste naturlige alternative malinger at gøre derhjemme, i henhold til Moder Jord News website. Den alsidige mel maling kan anvendes på de fleste indvendige overflader uden behov for at være krævende med proportioner. Hvedemel er den mest almindelige valg, men mange typer mel kan anvendes som et bindemiddel. Ler tilsættes sædvanligvis som et fyldstof, men andre formalede inerte materialer kan anvendes, såsom kridt, kalksten og marmor.

Mælk og Casein Paints

Mælk og kasein maling har længe været anvendt i USA. Malingen giver en base for pigmenter, er billig, slidstærk og let at lave. Mælk og kasein maling er ugiftige og giver en flad, mat finish til væggene eller træværk. Denne type maling bruges også i farve vasker, for ragging og sponging design, og kunst og kunsthåndværk.

lime Maling

Lime maling kan fremstilles på flere forskellige måder. Kalk kan blandes med casein, borax eller linolie. Anvendes kasein vil gøre en kalk vask maling, der er hårdere og obligationer bedre at dæmpe gips end en kalk maling fremstillet med linolie. Kalk maling med kasein kan også anvendes til at tørre gips for at opnå en anden finish.

oliebaseret

Oliebaserede malinger er lavet ved hjælp kogt linolie som bindemiddel med tilsætning af pigmenter. En citrus tyndere kan tilføjes for at gøre malingen lettere at arbejde med. Tilføjelse af et glycerin ester vil gøre oliebaseret maling tørre hårdere. Oliebaserede malinger anvendes på træ og skabe en finish, der er en del af træet snarere end blot en overfladebelægning.

Hundesyge Cellulose Paint

Hundesyge cellulose maling er en plante-baseret maling, der kan anvendes i lag, men er let at fjerne, fordi det ikke er permanent. Malingen er ikke anbefalet til brug i vådrum som f.eks køkken eller badeværelse. Hundesyge cellulose maling er et medium for pigmenter, fordi det giver pigmenter til at sidde på overfladen og dermed skabe lys brydning. Malingen kan også fortyndes og anvendes som en farve vask.


relaterede artikler