Sådan Gør din egen Ant Killer

October 29

Sådan Gør din egen Ant Killer


Det er let at foretage en egen ant lokkemad ved hjælp borax eller borsyre. Blanding ant lokkemad, der vil være effektiv på de skadedyr i dit hjem og haven er ikke. Ingen formel er effektivt mod alle de forskellige typer af myrer. Ved at eksperimentere med forskellige formler, finde den rigtige agn og madding-til-borax ratio for din myrer. Ifølge forskning udført af University of California entomologists, den mest effektive agn indeholder 5 procent borax eller borsyre. Men nogle myrer reagerer på en 1 procent opløsning, mens andre har brug for en 10 procent opløsning. Hvis forholdet er for lav, vil myrerne ikke dø. Hvis det er for højt, vil de dø for tidligt og ikke bære agn tilbage til reden at dræbe kolonien.

Instruktioner

Bestemmelse af bedste agn og placering

1 Opret agn stationer ved at placere en ært mængde af honning, æble gelé eller jordnøddesmør på et stykke pap. Du skal bruge en lokkemad station for hver 50 kvadratfod plads du ønsker at overskue.

2 Indstil flere stykker folie med mad omkring områder, hvor du har bemærket ant aktivitet. Placer folie stykker ca. 15 til 20 fod fra hinanden omkring det undersøgte område.

3 Vent to timer og derefter kontrollere på folien. Optag på et ark papir antallet af myrer fodring ved hver station.

4 Gentag trin 1 til 3 med en anden mad. Test mindst én sød mad, såsom honning, gelé, majssirup eller sukker og en fedtet, høj-protein fødevarer som jordnøddesmør eller bacon fedt. Målet med dette trin er at finde ud af hvilken type mad myrerne foretrækker. Bland lokkemad ved hjælp at fødevarer eller lignende fødevarer.

5 Læg mærke hvilket område og agn fik mest ant aktivitet. Bait stationer, hvor du observeret mindst 10 myrer er det bedste sted at sætte den giftige agn.

Sådan Bait myrer

6 Mål 1/2 kop mad materiale baseret på dine tests.

7 Tilføj 1-1 / 4 teskefulde borax eller borsyre til fødevarematerialet og bland godt.

8 Sæt blandede agn i en lukket beholder med huller udstanset ind i det som en babymad krukke. Dette vil beskytte agn fra dyr og børn. Skriv "Poison" på glasset med en permanent markør.

9 Placer agn i de områder, der er angivet fra dine tests. Opbevar ubrugt agn i en lukket beholder på et køligt, mørkt sted. Husk at mærke beholderen som giftige.

10 Kontroller på stationerne hver par dage. Hvis du bemærker døde myrer i nærheden af ​​stationen, den lokkemad-gift forholdet er for høj. Remix agn anvendelse af 3/4-til-1 tsk borax eller borsyre eller tilføje flere fødevarer til agn blandingen.

11 Øg mængden af borax eller borsyre hvis ant aktivitet ikke er faldet efter to uger. Efter to uger, hvis ant aktivitet ikke er faldet, tilsættes 1/4 til 1/2 tsk, 1 til 2 procent for hver 1/2 kop agn.

12 Ændring eller freshen-up agn, hvis myrerne stoppe besøger agn stationer. Nogle myrer, ligesom tømrer myrer, er kræsne, der mister interessen for agn efter en uge eller to. De kan også miste interessen, hvis maddingen udtørrer. Nogle andre ant agn formler til at prøve omfatter 3 spsk jordnøddesmør med 5 spsk honning, 1/4 kop sukker og 1/2 kop vand, eller 6 spsk jordnøddesmør og 2 spsk brun farin.

13 Fortsæt baiting myrer i mindst tre til fire uger.

TIPS

  • Bait behov for at gå tilbage til kolonien, så hele ant reden er ødelagt. Borax er solgt som et vaskeri booster i de fleste dagligvarebutikker. Find borsyre på dit lokale apotek.
  • Hold borax og borsyre væk fra børn, kæledyr og dyr.

relaterede artikler