Er Water Blødgørere Safe?

July 24

Er Water Blødgørere Safe?


Vandkvaliteten er et vigtigt indsatsområde, uanset om du trækker vand fra en privat brønd eller et system offentlig vand. Selen eller blødhed vand påvirker den måde, at det interagerer med bestemte genstande. Mange mennesker med meget hårdt vand vælger at blødgøre deres vand med en afkalker system, men der er nogle sundhedsmæssige bekymringer over blødgjort vand.

Hårde og bløde vand

Hårdt vand indeholder flere mineraler, specielt calcium og magnesium, end blødt vand. Disse mineraler kan forårsage sæbevand udskud til at danne på glas, kalk rester til at danne på badeværelse inventar, og mineralske buildups på rør, vandvarmere, og brusere. På trods af dette, hårdt vand er helt acceptabelt for drikke og havearbejde. Ved hjælp af en afkalker fjerner mineraler fra hårdt vand, hvilket gør det bedre egnet til rengøring og sikrere for rør.

Hård eller blød?

Før du køber en afkalker, bestemme, hvor hårdt dit vand er. Hvis du får vand fra et offentligt vandsystem, kan du blot ringe til vandet afdeling og spørge dem om dit vand. Nå vand har tendens til at være på den hårdere side, men at bestemme præcist, hvor svært det er, skal du kontakte en vand-blødgøring virksomhed, der kan udføre en test for dig. Hvis dit vand er på den hårde side, se til at købe et blødgøringsanlæg.

Hvordan det virker

Vand blødgørere fjerne de positivt ladede mineralske ioner fra vand ved at tiltrække dem til negativt ladede ioner. Disse negativt ladede ioner i de fleste tilfælde natrium- og kaliumsalte, i stedet for de positivt opkræver magnesium- og kaliumioner i vandet. Vandet indeholdende natrium og kalium er nu "blødgjort".

sundhedsmæssige betænkeligheder

Før du kan bekymre sig om, hvorvidt blødgjort vand er sikkert at drikke, skal den oprindelige vand være fri for skadelige bakterier. Ingen mængde af vand blødgøring kan gøre bakterier-lastet vand sikkert at drikke. Den største sundhedsmæssige bekymring blødgjort vand opstår fra natriumioner, der tilsættes under vand blødgøring processen. For meget natrium i din kost kan resultere i negative konsekvenser.

Er Blødgørere Safe?

Generelt blødgjort vand er sikkert at drikke. Hvis du er på en natrium-restriktiv diæt dog undgå blødgjort vand. Du kan også teste mængden af ​​natrium i blødgjort vand for at se, om din skyllemiddel fungerer korrekt. Drik ikke vand med mere end 300 mg per liter af natrium i det.


relaterede artikler