Kan Bed Bugs Live in Metal Tables?

June 15

Kan Bed Bugs Live in Metal Tables?


Væggelus ikke foretrækker metal, men de er ikke frygtelig betyder. De vil leve næsten overalt, så længe de har adgang til et måltid. Køb metal møbler i modsætning til træ eller stof vil ikke afskrække vedvarende væggelus fra yngler inde. Faktisk er der ingen type møbler eller materiale, der er immune over for disse blodsugende skadedyr.

nesting Vaner

Din metalbord er ikke ligefrem en fem-stjernet hotel til en Væggelus, men hvis det er tæt på dig, og der er ikke et bedre sted at reden, væggelus gerne bo. Væggelus foretrækker træ og de elsker stof. De er mere tilbøjelige til reden i disse materialer, før de valgte en metal hjem, i henhold til University of Kentucky College of Agriculture. Alligevel deres største bekymring er mad, ikke læ, så et metalbord er ikke udelukket.

Kontrol af din Møbler

Når du undersøger din tabel til at afgøre, om du har uønskede hus gæster, er det ikke nok til at give det et hurtigt blik. Æg er lille og nem at gå glip af, og væggelus i deres tidlige stadier af livet er klare og svært at se. For at kunne afdække et angreb skal du skille din tabel og tjek inde alle ben, skuffer, revner og sprækker. Hvis du ikke kan se fejl, kan du se sorte blod pletter består af fecal sagen.

Forebyggelse Angreb

Hvis det metalbord sidder på en kantsten eller hviler ved siden af ​​en skraldespand bin, dens gjort materialet fra er ikke nok til at udelukke det fra listen over emner, der potentielt havnen væggelus. Aldrig bringe en brugt mental tabel ind i dit hjem, især hvis det er et sidebord til et soveværelse, uden at kontrollere grundigt for tegn på væggelus. Rengør bordet, før du sætter det indendørs, selvom din inspektion ikke slå op noget mistænkeligt.

Bortskaffelse af Infested Furniture

Hvis du har væggelus og du overvejer at give din metalbord til en ven, ved, at du kunne give din ven hundredvis af bittesmå nye bofæller. En kvindelig Væggelus lægger så mange som 500 æg, og alle tager det er en savnet fejl eller æg til at forårsage et angreb. Altid fortælle din ven om potentialet for væggelus, så han kan tage de rigtige skridt til at rense og inspicere bordet og påtage sig risikoen villigt.


relaterede artikler