Er det OK at Power Wash aluminium sidespor?

January 28

Er det OK at Power Wash aluminium sidespor?


Aluminium sidespor, som anvendes på det ydre af nogle huse, er meget holdbare og kan vare årtier. Det er ikke immune over for støv, snavs og vejrliget, dog. Rengøring af sidespor hjælper med at genoprette noget af sit oprindelige udseende. Ved hjælp af en magt spændeskive til at rense aluminium sidespor kan være sikkert, når det gøres korrekt.

Forholdsregler

Power vaskemaskiner, også kendt som højtryksrensere, er i stand til at sprøjte varmt vand med mere end 2.500 pounds af pres. Vaskemiddel tilsættes vandet kan rense meldug og snavs fra aluminium sidespor, men særlig omsorg er nødvendig for at undgå skader. Shooting maskinens kraftige spray på en opadgående vinkel kan løsne sidespor. Det er derfor nogle erfarne teknikere bruger stiger eller kraner til magten vask fra toppen af ​​et hus ned, hvilket gør skade mindre sandsynligt. Mindske presset på den højtryksspuler til den laveste indstilling kan også sænke risikoen for skader.

Rengøringsmidler

Muligheden for vaskemidler farvning aluminium sidespor er et andet spørgsmål. Power vaske sidespor med almindeligt vand, før ty til rengøringsmidler er bedst. I nogle tilfælde, varmt vand leveret under tryk er nok til at rense aluminium sidespor. Hvis det ikke virker, blegemiddel eller rengøringsmidler anbefalet af kontorelever i byggemarkeder er muligheder. Brug rengøringsmidler eller blegemiddel på et lille område, før du bruger dem til at rense hele huset, så du kan kontrollere resultaterne. En lille plet på bagsiden af ​​huset er egnet til en test ansøgning. Hvis produktet pletter sidespor, i det mindste vil det ikke være synlige fra gaden eller siderne af huset. Påfør ansøgningen og vente en dag, hvis det er muligt, før kontrol af resultaterne.

Resultater

Power vask kan bidrage til at genskabe aluminium sidespor, der ikke er blevet renset i 20 eller 30 år. Rengøring aluminium sidespor med en højtryksspuler er en simpel gør-det-selv projekt. De fleste byggemarkeder leje magt vask udstyr, og ekspedient kan forklare hvordan man bruger skiverne sikkert.

Tips

Check for beskadigede sidespor før rengøring af aluminium. Siding, der allerede er løst, kan helt fjerne selv hvis strømmen vaskemaskinen er på et lavt tryk indstilling. Spørg en hjælper til at hjælpe støt stigen, hvis du har brug for at gøre noget klatring mens vask sidespor. Øjenbeskyttelse giver en sikkerhedsforanstaltning mod faldende vragrester.


relaterede artikler