Sådan Lay Timber for Lawn Kant

January 30

Lægning kantning omkring en græsplæne definerer området, reducerer jorderosion, forhindrer ukrudt snigende i eller barkflis i at sprede sig ud og øger den samlede appel af området. Skønt forskellige typer af anvendt til kantning materialer er kommercielt tilgængelige, er landskab tømmer foretrækkes af nogle fordi de er billige og giver et rustikt udseende til rummet. Det holdbart materiale skaber en langsigtet projekt, der ikke skal udskiftes i mange år. Omend tunge, landskab tømmer kantning er enkel at installere.

Instruktioner

1 Fjern eller rive forhindringer fra det område, hvor du vil lægge træ til kantning. Saml sten, sten og planterester. Spred pulveriseret kridt over ryddet område for at skabe en disposition og give dig en idé om, hvor meget træ du har brug for.

2 Grave en grøft direkte over den pulverformige kridt under anvendelse af en skovl. Hold dybden af ​​renden 1 / 2- til 3/4-inch kortere end højden af ​​kantning boards og 2 inches bredere. Saml snavs i en trillebør eller oprette gravhøje ved siden af ​​renden. Nivellering af bundpladen af ​​renden, så kantning er selv hvis den installeres.

3 Placer en længde på træ vandret ind i grøften, starter ved det ene hjørne. Læg en anden længde mod tidligere ene ende, og fortsætte med at lægge længder, indtil du når det andet hjørne af renden. At skære en længde af tømmer til størrelse, markere det punkt over det med en markør og klippe direkte over det med en rundsav.

4 Bor et pilot hul i hvert hjørne af en længde på landskab tømmer, og to jævnt fordelt i mellem at bruge en 3/8-inch bor.

5 Sæt en 12-tommer spike gennem et pilot hul og pund det svært indtil toppen er i tråd med det omgivende træ. Gentag proceduren, indtil du kører en spike gennem hvert hul. Piggene trænge ind i tømmeret og gribe jorden under, at holde dem på plads.

6 Undersøg kantning for at sikre det er stabilt og ikke vrider. Bor et ekstra hul og sæt en spike gennem en del, du ønsker at styrke. Pack snavs ind i nogen synlige huller mellem renden og række af tømmer.


relaterede artikler