Sådan genkender Blade af stueplanter

July 30

Sådan genkender Blade af stueplanter


En samling af blomstrende, sunde potteplanter kan forbedre enhver indretning. Ikke kun potteplanter lysne dim hjørner, oplive vindueskarme og tilføje drama og interesse for gangarealer, de hjælper også til at rense og rense luften i dit hjem eller kontor. Fra bregner til palmer til sukkulenter, er der en bred vifte af potteplanter, der kan dyrkes indendørs med minimal besvær eller omkostninger. Uanset om du forsøger at uddanne dig selv på forhånd, som du forberede en tur gennem en indendørs vinterhave eller formel arboret eller er simpelthen spændt på navnet så interessant udseende stueplante din bedstemor har ejet i årevis, er der nogle enkle observationelle teknikker, du kan bruge til at identificere de blade af fælles stueplanter.

Instruktioner

1 Identificer bladene af Philodendron --- også kaldet kæreste anlæg og malkestald vedbend --- ved at bemærke de hjerteformede, blanke blade, som regel 2 til 4 inches lang. Hvis bladene --- som kan være enten fast grønt eller stribet med hvid --- føler tynd og flad at røre ved, det er en anden indikation af, at anlægget kunne være en philodendron.

2 Anerkend bladene af aloe vera plante ved at køre fingeren langs kanterne af de kødfulde, spiny, spyd-formede blade. Du vil føle en række skarpe tænder. Hvis bladene er kødfulde, næsten frugtkoed, at røre ved, er dette et andet tegn på, at planten kunne være en aloe vera. Bryde en af ​​de lysegrønne blade i halve for at se den klare, klæbrig gel, der er værdsat for dets helbredende og anti-inflammatoriske egenskaber. Saften fremstillet af aloe vera gel indeholder et væld af antioxidanter og vitaminer.

3 Identificer løv julen kaktus ved at lede efter blade, der er flad, kvadratisk og toothy på kanterne og forbundet ende-til-ende som led i en kæde. Hvis anlægget funktioner farvestrålende blomster i december, er det mere sandsynligt, at anlægget er en julegave kaktus. Disse tropiske kaktus er faktisk epifytter, eller luft planter; i naturen, kan de findes at leve i gafler af grene.

4 Genkend Croton blade ved deres spektakulære nuancer af rige guld, smøragtig gul, smaragd grøn, orange, skarlagen og Crimson. Tryk bladene; de skal føle sig lidt stiv og læderagtig. De former og størrelser af bladene varierer fra flad og bred til pjusket og smal, men den regnbue af farver er bevis på, at bladet du kigger på er fra en Croton plante.

5 Spot edderkoppen anlægget, også kaldet båndet plante, ved at observere, at de elegant hængende blade er lange, smalle og spidse på enden. Nogle sorter af spider planter har blade med en karakteristisk stribe af hvid kører op i midten. En anden fingerpeg om, at du kigger på en edderkop plante er tilstedeværelsen af ​​miniplanter, eller små planter, hængende fra moderplanten.

6 Spot slangen plante --- også kendt som mor-i-lovs Tongue --- ved at iagttage de lange, smalle, opretstående blade, der er spidse i enderne. Hvis de dybe grønne blade er mønstret med uregelmæssige bånd af dybere grønne kører på tværs, det er endnu et tegn, at planten er en slange plante, som er tilstedeværelsen af ​​banan-gule grænser. Længden af ​​bladene --- ofte op til 4 og 5 fod lang --- er en giveaway, at anlægget er en slange plante.

7 Skelne afrikanske violet blade ved deres grålig-grøn farve, lilla undersider, afrundet form og fuzzy tekstur. Tilstedeværelsen af ​​lilla blomster med lyse gule centre er en klar indikation af, at planten blad er fra en afrikansk violet.

8 Identificer jade plante --- også kendt som den kinesiske gummi anlæg og dollaren anlæg --- ved at bemærke, at hvert par af skinnende, jade-grønne, dråbeformede blade er placeret præcis modsat hinanden på stænglen. Mærk bladene; de vil have den tykke og kødfulde tekstur fælles for sukkulenter.


relaterede artikler