Store europæiske Garden Spiders

July 20

Store europæiske Garden Spiders


Selvom det ikke er enorme, store edderkopper i Europa er store nok til at tiltrække opmærksomhed. De største edderkopper på kontinentet er hård jægere, og selv om de er genert og forsøge at undgå mennesker, er det ikke ualmindeligt for dem at dukke op i haver. Mindst én art, i virkeligheden, er så skræmmende, at det affødte en legende om den toksiske effekt af dens gift.

Europæiske Garden Spider

Korsedderkop, ligesom andre almindelige haven edderkopper, er en kugle væver, konstruere store, kunstfærdige, cirkulære baner. Dens farve varierer fra lys brun til orange-rød med karakteristisk banding på benene og en hvid, cross-formet markering på sin mave. Denne mærkning giver edderkoppen sine almindelige navne "cross spider" og "diadem edderkop." Fælles på tværs af Europa, det er en af ​​kontinentets største edderkopper; hunner kan nå op til tre fjerdedele af en tomme i længden.

Raft Spider

Den tømmerflåde edderkop er en jagt edderkop, der lurer på kanten af ​​damme og andre vandområder. Den hviler sine forben på overfladen af ​​vandet, så den kan detektere vibrationer, som nærmer bytte, som omfatter haletudser, små fisk og insekter. Når den opdager bytte, edderkoppen er i stand til at køre på tværs af vandoverfladen, drage fordel af overfladespænding, så kaste sig. Den tømmerflåde edderkop spænder i hele Det Forenede Kongerige og vokser op til tre fjerdedele af en tomme i længden.

Tarantula Wolf Spider

Tarantel, eller tarantel ulv edderkop, er en stor, jord-boligen edderkop, vokser op til tre fjerdedele af en tomme i længden. Den er hjemmehørende i Sydeuropa. Dens navn kommer fra en myte centreret omkring byen Taranto i Italien, som hævder, at de, bidt af edderkop ville være tvunget til at udføre en vild dans, kendt som en tarantella, med henblik på at afværge virkningerne af edderkoppens gift. Giften af ​​tarantel ulv edderkop, dog ikke er kraftig nok til at udgøre nogen fare for mennesker.

Riverbank Wolf Spider

Opkaldt Europa Spider of the Year af European Society of araknologi i 2007, den gigantiske flodbred wolf spider er en af ​​Europas største edderkopper, med hunner vokser op til to tredjedele af en tomme i længden. Flodbredden ulv edderkop bor på de sandede kanter vandmasser i Centraleuropa, fra Middelhavet til Skandinavien, og så langt mod øst som Sibirien. De bor i silke-foret Burrows i sandet, og deres grå-brun farve og stribede ben gør dem vanskelige at opdage, når de vover over jorden.


relaterede artikler