Hvor langt tilbage kan jeg beskære Needleleaf Evergreens?

January 1

Hvor langt tilbage kan jeg beskære Needleleaf Evergreens?


Selvom beskæring needleleaf evergreens tilskynder nye vækster og en fyldigere udseende, de fleste ikke brug for beskæring. Når gartnere beslutter at trimme, kan en let berøring og nøje overvejelse af nål vækst hjælpe med at holde planten sund.

General Beskæring

Hvis en evergreen bliver tilgroet, kan gartnere beskære tilbage til en side opløbet eller filial, men ikke forbi nåle, ifølge Colorado State University Master Gardener program. Beskæring forbi nåle resulterer i en uhelbredelig skaldet plet.

syge grene

Gartnere kan være nødvendigt at fjerne syge lemmer helt at forhindre, at sygdommen spredes. I dette tilfælde skal de skære træet tilbage til grenkraven - det hævede område på stammen - uden faktisk at skære grenkraven.

Undtagelser

Fyrretræer er mindre tolerante over for omfattende beskæring end andre nålet evergreens. I stedet for at skære med saks eller save, kan gartnere knivspids off tips af stilke at fremme ny vækst.

Advarsel

The University of Idaho bulletin "hvordan at beskære nåletræ stedsegrønne træer" advarer aldrig at afskære toppen af ​​et stedsegrønt træ. Dette forårsager en eksplosion af vækst i alle retninger, hvilket gør træet mere ligner en busk og forlader toppen udsat for vind og sne.


relaterede artikler