Hvor meget koster det at konvertere et soveværelse til et badeværelse?

March 15

Tilføjelse af en ny badeværelse til dit hjem betyder bekvemmelighed for din familie nu og merværdi, når du sælger dit hjem. Ifølge National Association of Realtors, et nyt badeværelse er en af ​​de bedste projekter til at forbedre værdien af ​​dit hjem. Som med enhver investeringsprojekt, omkostningerne er en vigtig faktor i din beslutning.

Hvor meget koster det?

Der er for mange variabler til at lokalisere en omkostning til omdannelse af en soveværelse (eller en del af et soveværelse) i et badeværelse. En fuld bad er dyrere end en halv bad. Dit valg af inventar, tællere og lagring kan holde prisen lav eller køre det højt. Nogle projekter vil kræve omfattende nedrivning, mens andre meget lidt. Regionen du bor i, vil også have en effekt på, hvor meget det koster, som vil, hvor meget du gør dig selv.

Intervallet for et standard badeværelse tilføjelse kører mellem $ 15.000 og $ 47,000.

komponenter

Når du planlægger dit nye badeværelse, skal du træffe beslutninger om alle de følgende komponenter: strukturelle vægge, væg overflade, væg dekoration, gulvbelægning, VVS til toilet, håndvask og badekar, toilet, vask, badekar, ventilation, spejle, tællere, kabinetter og belysning. Overvej også, hvad du skal bruge til at fjerne fra det oprindelige soveværelse. Dette kan omfatte tæppe, undergulv, tapet, døre, endda hele vægge.

For hver komponent kan du gå efter billige, gennemsnitlig og høj kvalitet muligheder. For mange, er der hundredvis af valg, der skal foretages, som hver vil have en effekt på bundlinjen. For eksempel vil en spånplade kabinet med en Formica counter koste langt mindre end en hårdttræ kabinet med et dyrket granit bordplade.
De fleste hjem forbedring centre har personale, som kan gå dig gennem det grundlæggende og hjælpe dig komme med en generel rækkevidde til dit projekt.

rigtig Cost

Når finde ud af dit budget, er du nødt til at se på to slags omkostninger. Først er den faktiske kontantpris udføre din konvertering. Dette vil fortælle dig, hvis det er inden for din hjælp på det tidspunkt. Selvom det er ofte let at få finansiering til projektet, husk at inkludere interesse i dit budget beregninger.

Den anden overvejelse er omkostningerne i forhold til den ekstra salg værdi til dit hjem. Enhver lokal Realty kontor vil være i stand til at give dig eller henvise dig til oplysninger om at hæve ejendomsværdien i dit område. Mind dem til at tage hensyn til enhver ændring af antallet eller størrelsen af ​​værelser forårsaget af din renovering. Medmindre du har udskiftet en hel soveværelse, skal ændringen være temmelig minimal.

Sammenlign din kontante omkostninger til værdien badeværelset kunne føje til dit hjem. Selvom ikke så vigtigt som, om du har råd til det direkte, denne information er stadig værdifuld.


relaterede artikler