Hvordan at reparere en Rotted Wood Foundation

December 23

Hvordan at reparere en Rotted Wood Foundation


Installeret mod betonfundamentet, et træ fond eller en vindueskarm plade fungerer som bunden af ​​strukturen. På trods af deres holdbarhed, træ fonde udsat for varme, fugtige forhold rådne let, der kræver øjeblikkelig reparation. Venstre ubehandlet, træ rådner får fundamentet til at forværres og blive strukturelt forringet. Selvom alvorligt beskadiget fundamenter kræve udskiftning, kan du reparere små, isolerede sektioner af fundamenter ved hjælp epoxy filler. Før du begynder, dog bede en bygningsingeniør til at inspicere fundamentet for at afgøre, om træet kan reddes, når repareres eller warrants udskiftning.

Instruktioner

1 Skrab det bløde, rådnet træ fra fundamentet ved hjælp af en mejsel, indtil du når det tørre interiør træ. Bank forsigtigt på håndtaget på mejsel med en hammer til at fjerne genstridige dele af rådnet træ, hvis det kræves.

2 Bore en serie af 1-inch-dybe huller i den udsatte tørt træ, anbragt 1 inch fra hinanden. Hvis arbejdet på en lodret eller niveau fundament, vippe disse huller i en vinkel, så de holder træbeskyttelsesmiddel. Undgå at bore hullerne gennem træets overflade.

3 Sprøjt en generøs mængde af borat træbeskyttelse i de borede huller i fundamentet. Den konserveringsmiddel beskytter træet fundament fra rådne.

4 Bland to-komponent epoxy reparation primer i et plastbæger under anvendelse af en lille træpind. Følg etiketten retninger for doseringer. Påfør denne epoxyprimer over eksponerede overflade af træet fundament med en lille pensel. Lad primeren at trænge ind i træ til 15 minutter, før du tørre det overskydende med en klud.

5 Bland lige mængder af epoxyharpiks og hærder på en plastplade med en spartel. Disse to komponenter udgør epoxy reparation fyldstof.

6 Scoop små mængder af fyldstoffet og pakke hver over gouged sektion af rådnet træ fundament. Tryk fyldstof ned mod fundamentet for at forhindre luftbobler eller huller. Glat toppen af ​​fyldstoffet så reparationslap er i niveau med det omgivende træ. Lad epoxyen tørre natten over.

7 Glat reparerede del af fundamentet med 80 sandpapir korn, efterfulgt af 100-sandpapir korn. Bær en ansigtsmaske, når slibning overfladen for at forhindre at indånde resten. Tør overfladen af ​​fundamentet med en fugtig klud for at fjerne slibestøv.

8 Påfør en akryl primer over patched sektion af træ fundament med en lille pensel. Lad primeren tørre helt, før du anvender to lag akrylmaling over det.

TIPS

  • Epoxy filler forbliver brugbar i 30 minutter efter dens fremstilling.