Sådan Plant Under Maple Trees

May 5

Sådan Plant Under Maple Trees


Maple træer er hurtige avlere og tilføje en lokkende visning af lyse farver til efteråret landskab. Nogle sorter af ahorn er i stand til at vokse til højder over 100 fod, med en 75 fods spredning af tætte blade. Den tykke baldakin lader i lidt solskin, hvilket gør det vanskeligt at dyrke enhver type af planter eller blomster nedenunder ahorn træ. Den massive rodsystem af ahorn træ kræver store mængder vand, der forårsager det at udkonkurrere omgivende vegetation - endnu en komplikation, der gør beplantning under ahorn træ vanskelig.

Instruktioner

1 Spred en 3 til 4-inch lag af organisk kompost under baldakinen af træet. Tilling op af jorden i håb om plantning under ahorn træ kan forårsage uoprettelig skade på rodsystemet, ifølge Homestead magasin online. Lægning jord kan kvæle rødderne. Men kompost er lys og luftig, giver mulighed for god dræning og åndbarhed for de nye anlæg og eksisterende rødder ahorn træ, sagde University of Minnesota Forestry Professor Gary Johnson, citeret af Homestead i "Made i skyggen."

2 Vælg skygge-elskende planter til at vokse under ahorn træ. Hosta, ingefær, bregner og azalea kan trives med kun små mængder af sol. En tur til en planteskole eller havecenter vil give dig en bred vifte af valgmuligheder. Tjek planteskole tags til at bestemme de daglige sollys behov dine valgte planter.

3 grave huller til de planter, der måler bare lidt bredere end deres rod bolde. Dybden af ​​plantning huller skal matche højden af ​​de grundlæggende bolde. Må ikke grave dybere end laget af organisk kompost.

4 Fjern planterne fra deres børnehaver containere og deponere en fabrik i midten af hvert hul. Sørg for, at blade af hver plante hviler over jorden linje. Efterfylde hullerne med kompost og klappede komposten omkring planterne for at fjerne luftlommer.

5 Kør en soaker slange gennem plantning område. Du bliver nødt til at give masser af vand til de nye anlæg. Den ahorn træ vil forsøge at opsuge det meste af det, så holder komposten fugtig i en dybde på 1 tomme på alle tidspunkter. En gang om ugen vandingerne i stedet for regn, burde være nok.

TIPS

  • Blomster, såsom hyacint, bluebells, krokus og påskeliljer er også gode muligheder for at plante under ahorn træer. Groundcovers, såsom vinter slyngplante, engelsk vedbend og vinca vinstokke bør også trives under de skyggefulde forhold.
  • Vælg kun små planter på planteskolen, som du udrydde bolde kan ikke være dybere end din lag kompost.
  • Hold jorden fugtig, men ikke våd. Må ikke over vand. Puljer af stående vand vil skade rodsystem dine planter og mulige årsag sygdomme til ahorn træ, selv. Hvis komposten føles fugtig ved en 1-inch dybde planterne og træet sandsynligvis modtage nok vand.

relaterede artikler