Hængende uden at beskadige Walls

January 2

Hængende uden at beskadige Walls


Hvis du lige har købt nye portrætter til dit hjem, vil du ønsker at vise dem på en måde, smukt vil supplere rummet. Men det er vigtigt at vide, hvordan at hænge kunst på væggen uden at beskadige vægge og forårsager revner eller spalter i malingen. Brug alternative metoder til at vise dine billeder på en måde, der ikke involverer sømning huller i væggen tilføjer en imponerende dekorativt element til dit hjem. På denne måde kan du holde både dine vægge og kunst i den bedst mulige tilstand.

Instruktioner

Hængende billeder på væggene

1 Placer vægtæppe på toppen af den hvide side af indpakningspapir.

2 Trace formen af portræt med en blyant på indpakningspapir.

3 Læg et stykke tape på indpakningspapir.

4 Stick indpakningspapir med portrættet omrids på væggen, flytte den til forskellige steder, indtil du har fundet det sted, du kan lide. Dette forhindrer dig i sømning flere huller i og chipping væggen.

5 Hammer et søm i stedet i væggen, du har valgt til portrættet, og hænge billedet.

Hængende billeder på en bestyrelse

6 Vælg en tynd træplade eller planke. En 2x4 bord, eller et træ stykke, der er lidt tyndere, vil fungere godt, afhængigt af hvor tung din portrætter er.

7 Bor negle ind i bestyrelsen - plads hullerne langt nok fra hinanden, at billederne ikke løber ind i hinanden.

8 Hang et billede på hver søm, så du vise en række billeder på brættet lodret.

9 Prop brættet op mod væggen for at fremvise portrætterne - denne metode holder dig fra at skulle ødelægge dine vægge på alle og kan supplere dit værelse udsmykning godt.


relaterede artikler