Sådan Konstruér & Isoler en Wood House

January 13

Sådan Konstruér & Isoler en Wood House


Et træhus kan være attraktiv for øjet, men udkast kan være et reelt problem, når koldt vejr kommer. Korrekt isolering sikrer, at et træhus forbliver behageligt i alle årstider, hvilket gør det værd at den ekstra tid og omkostninger. Isolering er imidlertid ikke blot noget smidt i sidste øjeblik. Vil du ønsker at bygge huset, så isoleringen er en vigtig del af planlægningsprocessen. Når du har gennemført projektet, vil du spare på varmeregningen og nyde hygge gennem vinteren.

Instruktioner

Installation Isolering

1 Placer blød isolering med det fibrøse vendende mod det indre af huset; nogle typer af isolering vil have fiber på begge sider. Isoleringen skal placeres direkte i væggene og i loftrum. Sørg for, at isoleringen er trykket fladt mod overfladen det er knyttet til; eventuelle lommer, der ikke er glattede ud vil tillade udkast at komme ind.

2 Forsegl isoleringen ved hjælp af en høj kvalitet klæbemiddel til at holde isoleringen på plads. Dette klæbemiddel bør være hurtigtørrende således at små rynker ikke kan forekomme i forseglingen. Sådanne rynker kan blive overset under installationsprocessen.

3 Monter bord isolering som et andet lag mellem den indre og ydre væg. Denne type isolering fremstilles typisk i store plader, der har skumisolering på den ene side og folie på den anden. Hænge folien side mod det indre af huset. Board isolering er generelt kun i væg isolering, ikke på lofter. Hvis den bruges i en kvist, men bestyrelsen skal hæftet på plads på samme måde som med vægge.

4 Nail bestyrelsen isolering flugter til væg pigge, så det presser op tæt mod blødt skum isolering. Sørg for at bruge negle med et stort hoved, så de korrekt forankre brættet. Fordi bestyrelsen er blød, passe på ikke at punktere eller på anden måde beskadige den under dette trin.

5 Hæng den indvendige gipsvæg eller installere hvad indervæg du ønsker. Denne mur vil ikke kun være kosmetisk ansigt til hjemmet, men det vil også forsegle i isoleringen, som du har installeret. Dette vil være din sidste chance for at kontrollere integriteten af ​​isoleringen, så sørg for alt er sikkert, før du udfører denne efterbehandling trin.


relaterede artikler