Kan jeg Beskær Cedar træer i varmt vejr?

March 4

Kan jeg Beskær Cedar træer i varmt vejr?


Ornamental cedertræ træer og buske pryder en række landskabstræk, og stedsegrønne nåle lyser en have eller græsplæne enhver tid af året. Disse træer kan vokse mere end 6 inches i et enkelt år, hvis korrekt plejes, og for at sikre, at træerne ikke får ud af hånden eller lider vejr skader, beskæring er en nødvendighed. Dog skal du være meget opmærksom på den beskæring processen, herunder vejret under beskæring, for at undgå at beskadige træet.

Effekter af Hot Vejr Beskæring

Varmt vejr ofte signalerer, at træet er i fuld produktion mode, som kan være en farlig tid at beskære. Under væksten og producerer, er træet fokus al sin energi i at spiring ny vækst, efterlader den modtagelig over for skader og kvæstelser. Beskæring fjerner det arbejde, som træet gør og signaler for dig at skubbe endnu sværere at udfylde de områder, du har fjernet, hvilket kan efterlade træet i en endnu svagere tilstand. Også den varmere vejr øger den hastighed, hvormed saft og vand flow gennem træet. Hvis du laver en beskæring skåret i sommeren, vil saften strømme frit fra såret (som blod i en menneskelig krop) og kan føre til for meget saft tab eller større risiko for infektion på skærende site.

Optimal Beskæring Time

Det ideelle beskæring tid til en cedertræ træ er i den senere vinteren eller det tidlige forår, mens træet er stadig i dvale, og før ny vækst begynder for sæsonen. I løbet af denne tid, er sap flow og vand bevægelse langsommere og begrænset takket være det kolde vejr, så du er mindre tilbøjelige til at åbne træet til at miste overskydende næringsstoffer eller pådrage infektion på beskæring site. Tilsvarende, når træet kommer ud af sin dvale scenen og ind i vækstsæsonen, vil det automatisk arbejde for at udfylde de områder, du har beskåret væk, hvilket fører til en sund ny vækst i disse områder i stedet for forhastet, hæmmet vækst til at udfylde det uventede områder.

Summer Beskæring

For at styre størrelsen på dine cedertræer, nogle gange beskæring i vækstsæsonen er nødvendigt generelt i juni eller begyndelsen af ​​juli. Selvom vejret er varmt, trimning væk den nye vækst af sæsonen faktisk vil stunt træets vækst, hjælper dig til at styre højden og spredning af træet. Hvis du skære ned 4 til 5 inches af den nye vækst, vil træet kun vinde 1 til 2 inches det år, hjælper dig med at holde størrelsen inden for de begrænsninger, du har angivet for din cedertræ.

Farerne ved Late Beskæring

Aldrig beskære træet efter midten af ​​juli eller midt på sommeren, eller du kører en alvorlig risiko for at ende med et dødt eller beskadiget træ. I midten af ​​sommeren træet er begyndt at producere knopper på grenene, der vil spire ny vækst næste år. Hvis du fjerner disse knopper, vil træet forsøge at producere mere, før den går i dvale for at forberede næste år. Disse hastigt producerede knopper vil bruge en masse af cedertræ energi, som den skal lagre op for den begrænsede vand og ernæring af hvilende sæsonen. Sådanne sene-sæsonen energi udtynding vil resultere i frostskader, herunder blad eller filial fald og større risiko for infektion næste år.


relaterede artikler