Sådan Kill Flåter i Yard omkring dit hus

January 26

Sådan Kill Flåter i Yard omkring dit hus


Der er hundredvis af flåtarter, selvom kun få er i stand til at forårsage skade på mennesker eller dyr. Flåter trives i fugtige eller fugtige omgivelser og lever af blod af værter. Selvom bid af en skovflåt er ikke smertefuld, kan disse skadedyr bære sygdomme såsom Lyme sygdom, der kan inficere en vært. Fjernelse af flåter fra en græsplæne er en enkel proces, og kan hjælpe med at forhindre farlige helbredsproblemer.

Instruktioner

1 Klip plænen til en højde, der vil give mere sollys i græsset. Skift din plæneklipper knive til at give mulighed for en højde på ikke mere end 3 inches af græs ved klipning. Dette vil hjælpe med at forhindre fugt og fugt, der kan harbor et attraktivt miljø for flåter. Træk op ukrudt, der vokser hurtigt. Undgå tætte plante senge gerne vedbend, der kan give en førsteklasses miljø for flåter.

2 Brug en rive til at fjerne døde blade, der ligger i dvale i hele plænen. Bag dem i en papirkurv taske og smide dem ud i stedet for at efterlade dem i en bunke i hjørnet af plænen.

3 Scan for grænserne af plænen til elementer såsom stablet brænde, der kan holde flåter. Store hængende grene på træer kan også trimmes tilbage at tillade mere sollys ind i græsplæne.

4 Fjern poster i græsplæne, der kan være attraktive for vilde dyr. Bird foderautomater kan tiltrække fugle, hvoraf mange fungerer som vært for flåter. Andre dyr, der tiltrækker flåter omfatter rådyr og mus. Prøv at forhindre disse dyr nærmer din ejendom ved hjælp af hegn og placere fælder for mus.

5 Påfør et pesticid til plænen som en sidste udvej. Disse kemikalier kommer i både flydende og granulerede former, og kan købes på de fleste græsplæne og haven butikker. Mange tick pesticider kan indeholde potente kemikalier, og nogle kan kun købes af fagfolk. Hvis sikkerheden er et problem, eller der er små børn i husstanden, er det bedst at ringe til en kryds fjernelse tjeneste at sprøjte plænen.

TIPS

  • Hvis flåter er til stede i en græsplæne, kan insektbekæmpende, der indeholder DEET at beskytte mennesker fra skadedyrene.

relaterede artikler