Hvordan at reparere en Aluminum Lawn Chair

April 5

Aluminium er en holdbar og let metal, der er bekvemt for udendørs møbler brug, da det ikke ophobes rust ligesom andre jern-baserede møbler. Men aluminium stole stadig er sårbare over for ridser, rifter og korrosion, men kan fastgøres med slibning og rem udskiftninger. At konsekvent opretholde møbler kvalitet, skal du rense din aluminium møbler regelmæssigt.

Instruktioner

1 Tør området med en våd klud.

2 Sand off. Brug en uld pad til sand off overfladeridser på rammen. For dybere ridser og hakker, bruger 100-sandpapir korn og til at glatte, 220 sandpapir korn.

3 Skrab pletter. For små områder af korrosion, skrabe stedet med en metal børste, hvis sandpapir eller en uld pad ikke fungerer.

4 Rengør af igen. Efter at udjævne overfladen, rense ud med en våd klud til at slippe af med stumper af metal afskrabninger.

5 Beskyt rammen. Påfør bil-grade voks til rammen aluminium for at forhindre tæring. Du kan også male møbler med udvendige kvalitet pleje akryl emalje maling til at beskytte og tilføje farve.

Sådan Erstat Straps på Aluminum Stole

6 Fjern gamle stropper. Skær stropperne i midten med en saks og træk stropperne fra hullerne.

7 Måling af længde for nye stropper. Med en klud målebånd, måle længden, og sørg for at vikle rundt om rammen som ville stropper. Multiple at måling af 0,85 og tilføje en tomme. Det vil være målingen anvendes til at skære nye stropper.

8. Foretag huller. Bor huller med en 3/16 boret 1/2 tomme fra enderne. Afbrød hjørner af stropperne i hver ende.

9. Kog vand. Placer stropper i kogende vand og lad i i 5 minutter for at tillade strækning af stropperne. Fjern med tang.

10 Vedhæft stropper. Placer plastik nitter i hullerne og vedhæfte hammer nitterne ind i hullerne i rammerne.


relaterede artikler