Sådan Kill Termitter Med Heat

April 6

Du ved, du har brug for at slippe af med din termitter, men du ikke ønsker dine børn eller kæledyr rundt skrappe kemikalier. Killing termitter med varme er en mulighed for dig til at overveje. Ved temperaturer over 130 grader F, vil drywood termitter dø i mindre end et minut. Denne metode til skadedyrsbekæmpelse kan blive et stort projekt, der kan være bedst at overlade til termit specialister.

Instruktioner

1 Installer mylar kanaler ind i de mulched områder, der kræver at blive behandlet for termitter. Kanalerne vil levere den varme luft direkte til termit gallerier.

2 Fjern eventuelle emner fra dit hjem (møbler, tøj eller legetøj), som er varmefølsomme og vil blive beskadiget, hvis de udsættes for temperaturer over 140 grader F.

3 Runde op nogle frivillige til at hjælpe dig omslutter dit hus i store nylon tarps. Nylon tåler varmen godt og isolerer de områder, du har brug for at behandle med varme. Hjem forbedring butikker eller skadedyrsbekæmpelse virksomheder kan tillade dig at leje disse materialer.

4 Tænd din varmekilde, et varmelegeme, der bruger propan vil give dig frihed fra at skulle være i nærheden af en stikkontakt. Varmeren har en slange til tillægger tarps eller kanaler, så den varme luft vil blive dirigeret til termit-angrebne områder.

5 Lad temperaturen at stige til 120 grader F og hold det støt i ca 30 minutter. Derefter drejes det højere, således at den indre temperatur når op på 130 grader. Hold varmen ved 130 grader i en time for at sikre alle termitter vil blive dræbt.

6 Når der er gået de angivne tidspunkter, slukke for varmekilden og demontere Tarp og Mylar kanaler. Du kan nu vende tilbage til din Termit frit hjem.

TIPS

  • Ring til en termitbekæmpelse selskab, hvis du ønsker at bruge varme til at dræbe termitter, der invaderer dit hus og ikke føler sig trygge virksomhed selv dette projekt. Den Skadedyrsbekæmpelse Register USA giver en liste over selskaber i hver tilstand (se Resources).
  • Alle mennesker og dyr skal forlade hjemmet før termo-behandling anvendes til at dræbe termitter.

relaterede artikler