Larver, der gør lidt huller i Yard

April 6

Grubs er larver af biller, såsom den maskerede chafer og japanske biller. Larver gør ikke de små huller i plænen; rovdyr på jagt efter larver er de skyldige. Når du forstår livscyklus grub, de skabninger, der spiser dem, og hvordan man kan slippe af larver, kan du forhindre huller i gården.

grub Larver

I juni eller juli, billen lægger sine æg lige under jordoverfladen. Omkring to uger senere, æggene klækkes i grub larver. De C-formede hvide larver begynde at fodre på græsrødderne. Som grub vokser til omkring 1/4 til 1 inch, det fortsætter med at fodre på rødderne. Under efteråret, når jorden temperaturerne køle, grub flytter ned omkring 8 inches i jorden til vinteren. I foråret, de larver kommer tilbage til inden for 3 inches af jordoverfladen. På dette tidspunkt, grub vender sig til puppe tilstand, som derefter kommer ud fra jorden som en bille at flyve omkring og lægge flere æg, hvorefter, billen dør.

Huller i Lawn

Hullerne i plænen er forårsaget af modermærker, stinkdyr og vaskebjørne grave 3 inches i jorden til foder på larver. Hvor der er larver, vil du se disse huller, som er på størrelse med en nikkel eller en fjerdedel i diameter. Ikke blot vil du have brune pletter af dødt græs fra larver 'fodring, men du vil også have huller i gården.

Eftersyn af Yard

I områder, hvor der er brune pletter af græs eller huller, skære spadestik 3 inches dyb og trække sig tilbage en en-af-en-kvadratmeter sektion. Hvis du ser fem til 10 larver, er du nødt til at behandle patches eller, hvis du har mere dødt græs end voksende græs, hele værftet.

Behandling af Yard

Brug mælkeagtig spore sygdom at dræbe larver i sensommeren eller det tidlige efterår, når larver aktivt spiser. Mælkeagtig Spore er en bakterie, der larver vil spise. Efter bakterierne kommer ind i grub, det langsomt dræber det. Efter grub dør, opløses og frigiver millioner af bakterier i jorden for fortsat behandling for at dræbe flere larver og enhver ny grub larver, der kan forekomme. Til sidst, vil du have en grub-fri græsplæne.


relaterede artikler