Hvordan laver Floor voks fra bananer

May 23

Hvordan laver Floor voks fra bananer


Gulv voksbehandling er vigtigt at opretholde den skinnende glans af trægulve. Men hvis du finder at købe færdiglavet gulv voks uoverkommeligt dyre, er det muligt at blande rå voks krystaller og petroleum med bananskræller at skabe et stof, der er egnet til brug polering dine trægulve. Denne hjemmelavet gulv voks vil give en sammenlignelig glans og glathed til den i kommercielle produkter, og olien i petroleum modvirker bananskræl s klæbrighed at sikre det færdige glans er ikke klæbrigt.

Instruktioner

1 Mix 28 oz. af paraffin og 3 1/2 oz. polyethylenvoks krystaller i et stort blanding pot. Smelt ved svag varme, indtil krystallerne grundigt smeltes og blandes.

2 Hæld 6 3/4 pt. af petroleum og rør grundigt uden at fjerne fra varmen.

3 Tilsæt de friske skræl fra 10 til 15 i fuld størrelse bananer. Tilsæt peels en ad gangen og rør ind i blandingen, indtil skræl grundigt er forsvundet under overfladen.

4 Omrør i tre minutter og derefter koge ved svag varme i 15 minutter for at lade voks i bananskaller blandes grundigt med olier af opløsningen. Tag gryden fra varmen og stamme gennem en musselin ark i glas eller forme, mens stadig varm. Lad voks køle af og hærde grundigt, før du anvender det til gulve.


relaterede artikler