Sådan Clean Antique Wood

June 16

Antikke træ tager lidt mere indsats for at rense på grund af sin delikatesse. Alder og slid vil skabe en patina, som mange antikke samlere overveje en skattet aktiv. For at bevare udseendet af antikke træ, skal det støves, rengøres og poleres regelmæssigt. rengøring kemikalier og visse typer polish kan dog beskadige træet. Hvis der anvendes de korrekte teknikker, kan antikke træmøbler og overflader af alle slags opretholdes på ubestemt tid.

Instruktioner

1 Vacuum antik træ overflader eller støv med en ren, tør klud mindst en gang om ugen for at fjerne støv. Brug børsten fastgørelse af din støvsuger for de bedste resultater. Støv udskåret, detaljerede eller forgyldte områder af antikke træ med en stor zobel pensel.

2 Dyp en ren klud i opløsningsmiddel-baserede rengøring voks og forsigtigt tørre antikke træ om gang hver anden uge for at fjerne dvælende støv og giver en dyb rengøring. Tør straks med et absorberende køkkenrulle. Aldrig tillade rengøring voks til at stå på overfladen.

3 Protect og polere antikke træ med carnauba pasta voks, som er lavet af bladene af carnauba håndfladen og er helt sikkert for antikke finish. Gnid et tyndt lag af voksen over overfladen af ​​træet med en blød klud, bevæger sig med træets årer.

4 Buff den antikke træ umiddelbart efter påføring af pasta voks med en ren klud. Flyt klud i en cirkulær bevægelse over hele overfladen af ​​træet, indtil der dannes et hårdt overtræk. Lad voks at sætte i mindst 30 minutter, før du bruger overfladen igen.

5 Tør antikke træ en gang mere med en ren klud efter voks er indstillet til at fjerne enhver løs jord eller resterende støv. Buff overfladen med en elektrisk buffer, hvis det ønskes at fjerne eventuelle striber eller udtværinger efterladt af den manuelle polering.

TIPS

  • Brug flannel klude til aftørring og voksning antikke træ hvis det er muligt. Flannel fælder støv og snavs uden at beskadige de sarte overflader antiques.A zobel pensel er en stor kunstners pensel, der kan købes på håndværk og hobby butikker. Det er fremragende til at komme ind i revner og sprækker i meget detaljerede antikke wood.Beeswax kan anvendes i stedet for carnaubavoks om nødvendigt eller en blanding af de to kan anvendes til samme results.Polish og buff antikke træ med pasta voks gang hver måned eller to for at bevare den bløde-gloss finish.
  • Brug aldrig spray voks eller polish på antikke træ. De efterlader en silikone eller højglans finish, som gør lakering antikviteter i fremtiden meget mere difficult.Always konsultere en professionel før lakering eller foretager nogen større ændringer i din antikke træmøbler bort fra basis- rengøring.