Hvad kan jeg bruge til at tage slidmærker & ridser ud af min Pergo Floor?

April 27

Hvad kan jeg bruge til at tage slidmærker & ridser ud af min Pergo Floor?


Pergo er en type laminat trægulve der blev indført i 1970'erne og er fremstillet til at simulere udseendet af træ uden betydelig vedligeholdelse, at traditionelle trægulve kræver. Laminat gulve er resistent over for skrammer og ridser, men som ulykker sker, vil vide, hvad de skal bruge til at fjerne bidrage til at bevare din Pergo gulv i sin bedste stand.

Om Pergo Gulvbelægning

Pergo gulv er et navn mærke af laminatgulve. Laminatgulve anvender en harpiks base, såsom melamin. Dette lag er dækket med en høj opløsning grafisk billede af forskellige træsorter korn, og over dette lag er en hård, klar beskyttende coating, der gør laminatgulve op til fem gange hårdere end almindelige trægulve, ifølge Mannington hjemmeside.

Pergo Floor Vedligeholdelse

Feje og fugtmopning er den eneste nødvendige løbende vedligeholdelse til laminatgulve materialer. Rengøringsmidler og sæber kan efterlade en film, der sløver laminatet overflade. Pergo gulve rengøringsmidler er specielt udviklet til brug på laminatgulve som ved hjælp af andre typer af produkter kan skade laminatet overflade. Ammoniak, blegemiddel eller fyr rengøringsmidler bør ikke anvendes på Pergo gulve. Synlige striber på finish af laminatgulve er normalt forårsaget af rester af inkompatible rengøringsmidler.

Fjernelse skrammer & Ridser

Selvom Pergo gulve modstår de fleste ridser og skrammer, kan lejlighedsvis mærke eller bule være forårsaget af tunge genstande eller andre ulykker. Mange producenter tilbyder reparationssæt, der kan bruges til at skjule små ridser og buler i laminatgulve. En række af laminatgulve reparation kits er tilgængelige, som indeholder et laminat kit, der bruges til at fylde buler og fordybninger og derefter tørrer til en hård overflade. Andre stick eller sprøjtemidler er også tilgængelige for laminatgulve. Disse produkter bør afprøves på en lille, skjult stedet af gulvet, før du bruger på et større område. Hvis ridser overstiger 1/4 inch i bredde, bør bordlægningen fjernes og erstattes.

Forholdsregler for Pergo Flooring

Oprydning straks vil bidrage til at bevare udseendet af din Pergo gulve. Brugen af ​​filt eller gummi beskyttere vil forhindre mærker og ridser vises på møbler. Tunge møbler bør ikke trækkes hen gulve. Slibende rengøringsmidler og puder vil skade Pergo gulve, så disse materialer må ikke anvendes. Indkøb et par ekstra planker når du har din Pergo gulve installeret vil sikre, at du har udskiftning stykker på hånden, hvis nødvendigt. Brug aldrig polish, lak eller voks på din Pergo gulv, i henhold til LaminateInspections website.