Sådan Rens Door Glass i en Kenmore Pro Komfur

November 1

Sådan Rens Door Glass i en Kenmore Pro Komfur


Din skinnende nye køkken ser fantastisk, og din Kenmore Pro brændeovn er juvelen i kronen. Det har så mange funktioner designet til at gøre at producere lækre måltider så let som muligt. Det har endda en selvrensende ovn. Alt du skal gøre for at holde det ser sit bedste er at sikre glasset ovndøren er ren. Dette er vigtigt ikke kun for æstetiske formål, men fordi det lader dig holde øje med fødevarer bliver kogt uden at skulle åbne ovnen og tabe varme.

Instruktioner

1 Fyld to spande med varmt vand, og tilføje nogle mildt rengøringsmiddel, såsom opvaskemiddel, til en af dem. Omrør vandet, så det kombinerer med detergent til dannelse af en renseopløsning. Sænk ovnlågen og suge en rengøring klud i sæbevand. Vrid det ud og bruge det til at gnide det indvendige ovndøren glas.

2 Soak rengøring klud i sæbevand igen, vride det ud, og gentag processen. Hvis der er nogen specifikke mærker på glasset, koncentrere sig om disse. Hvis gnide med rengøring klud vil ikke fjerne dem, forsigtigt gnide dem med vaskning side af en parabol rengøring svamp. Når de kommer løs, fjerne dem helt med rengøring klud.

3 Rengør toppen og kanterne af døren med rengøring klud. Endnu engang bruge skurende side af skålen rengøring svamp til at løsne eventuelle genstridige mærker, og tørre dem væk med klud. Soak en frisk rengøring klud i spanden med rent varmt vand. Vrid det ud, og bruge den til at fjerne alle spor af sæbe fra det indre ovnen glas, toppen og kanterne af døren. Tør disse overflader med et stykke køkkenrulle, og buff dem til en skinne med en mikrofiber klud.

4 Luk ovndøren, og spray glasrens på ydersiden. Gnid med en køkkenrulle, så buff ydersiden til en skinne med en frisk mikrofiber klud.

TIPS

  • Hvis du bemærker nogen mærker på indersiden af ​​din ovndøren som du fjerner nyligt kogt mad, fjerne dem så hurtigt som muligt. Jo længere de sidder, jo hårdere vil de være at rense ud.
  • Lad aldrig vand til at komme bag det indre ovn glas. Sørg for at alle rengøringsklude er godt opvredet at undgå at dette sker.

relaterede artikler