Sådan Frame og størrelse Rough Døre

September 19

Sådan Frame og størrelse Rough Døre


Slab, eller ru døre, er meget mere arbejde end de fleste gør-det-selv tømrere ønsker at tackle. Der er et par genveje og tricks du kan bruge til at indramme en pre-hung enhed fra en ru dør, der gør indramning processen lettere. Start med prefab jamb materiale, som er lavet til indvendige og udvendige døre, og leveres komplet med dør stop. Mens ru udvendige kanter på din dør kan justeres i størrelse, undgå at bruge døre, der er skæv, da de aldrig vil fungere korrekt. Det er bedst at erstatte skæve døre, før du begynder dette projekt.

Instruktioner

1 Vælg et stykke hårdttræ tømmer mindst 80 inches lang, med mindst én god lige kant. Nail dette bord til en lang kant af døren, så det hænger ved 1/2 tomme. Mål fra den lodrette skinne af din dør på toppen og bunden for at vedhæfte den i overensstemmelse med døren oprindelige linier.

2 Indstil dit bord så hegnet en tomme bredere end din tilsigtede dør bredde. Drej saven på og køre døren igennem, med hårdttræ ridning mod hegnet. Fjern hårdttræ, justere hegnet til den ønskede dør bredde og skære den anden kant. Gentag processen med toppen og bunden af ​​døren, hvis de er ude af pladsen. Standard dør højde er 80 inches; skære din til 79 inches.

3 Klip et stykke 1-tomme tyk hårdttræ, så bred som din dør er tyk og så længe din dør er bred. Lim og søm denne strimmel, med alle kanter flugter med den nederste kant af døren, for at korrigere forskellen i højden.

4 Skær karmen hovedstød fra karmen kit 3/4 tommer bredere end din dør, ved hjælp af en geringssav. Nail overskriften mellem de to lodrette jambs, montering af enderne ind i rillerne, eller friser i side jambs til dette formål. Påfør trælim til enderne af headeren og kløer det til sidevangerne, ved hjælp af to 16d søm i hver side.

5 Mål 12 inches ned langs hængslet side af døren og placere et hængsel plade på kanten af døren; spor omkring dette for at angive, hvor døren bliver mortised for hængslet. Gør det samme i bunden og i midten af ​​døren kant. Brug en mejsel og en hammer til at skære materialet fra konturerne til en dybde på 1/8 inch. Sæt døren i karmen ramme, 1/4 tomme under karmen header. Marker positioner hængsel udskæringer onto karmen. Brug hængslet plade som skabelon og mærke og skær jamb side mortises med en hammer og mejsel.

6 separate hængslerne ved hjælp af en hammer og store søm punch til at drive stifterne ud. Vedhæft et hængsel halvdelen til hver mortise i døren og i karmen ved hjælp af 3/4-tommer træskruer. Sæt døren på karmen, justere hængslerne halvdele. Kør benene ind i hængslerne med en hammer.


relaterede artikler