Gnav alkohol som et insekticid

January 10

Gnav alkohol som et insekticid


Sprit bruges ofte som et insekticid. Ligesom alkohol, sprit er giftigt i høje doser.

Opskrift

Sprit opskrifter har mange variationer. For et vaskemiddel sprøjtevæske, 1 tsk. flydende opvaskemiddel bør blandes med en kop sprit i en liter vand. Til bløde og rørige insekter, lige 70 procent eller 90 procent isopropylalkohol bør anvendes.

Anvendelse

For små skadedyrsangreb, røre insekter med en vatpind dyppet i det ønskede forhold mellem sprit. For større skadedyrsangreb, skal blandingen påføres med en spray flaske. Hele anlægget bør være omfattet, da mange insekter gerne skjule på undersiden af ​​nederste blade.

Plant Sikkerhed

Fordi det er en alkohol, sprit fordamper når de udsættes for luft. Når de anvendes til en plante, dens hurtige fordampning medierer skader på bladene, skyder og stængler.

Prøve

Sprit bør ikke skade planten, og det er endda sikker på knopper og blomster. For at være sikker, lave en spot-test på følsomme planter.

Genansøgning

Forskellige koncentrationer af sprit blanding bør afprøves på planter. En stærkere koncentration er mere tilbøjelige til at dræbe insekter; dog forsigtighed nødvendig ved anvendelsen mere koncentreret alkohol. Afhængigt af hvor slemt det angreb er, vil gentagne ansøgninger være behov hver tre til syv dage, i et par uger.


relaterede artikler