Sådan Fix en utæt Lawn sprinkler

September 9

En kontinuerlig strøm af vand, selv en lille mængde, fra en græsplæne sprinkler hoved indikerer, at du har en utæt sprinkler. Selvom det ikke er ualmindeligt, at laveste sprinkler hoved på systemet for at have lav hoved dræning, moss voksende nær nogen af ​​de andre sprinklerdyser er et tegn på, at du måske har en lille utæthed. Damp pletter på græsplænen, der aldrig tør er en anden indikation. Selvom det er en beskidt job at reparere den ødelagte græsplæne sprinkler, er det en simpel opgave.

Instruktioner

1 Sluk for vandet til vandingsanlæg. Sluk den elektriske strøm til sprinkleranlægget så godt.

2 Åbn systemets ventil kassen. Brug en hånd murske til at rense ud enhver mudder akkumuleret der. Stuff nogle klude inde i boksen for at absorbere noget vand, der er tilbage.

3 Fjern wire stik på den lave spænding elektrisk linje. Sno magnetventil løs med hånden. Hold den så alt vand inde i det dræner ud.

4 Brug en skruetrækker til at tage hjelmen, eller top, off solenoiden. Fjern fjederen og membran pakning, der sidder på magnetventilen. Lad ikke foråret at falde ud af magnetventil som du åbner den. Sæt foråret og skruerne på et sikkert sted.

5 Undersøg mellemgulvet pakning for skader. Du må ikke nødvendigt at udskifte pakningen, hvis den ikke har nogen synlige skader. Tør det ud og se efter små stykker af rester, der kan forhindre magnetventil i at fungere korrekt. Hvis det er nødvendigt, at placere en ny pakning på magnetventilen. Sæt fjederen på toppen af ​​det. Udskift motorhjelmen. Stram skruerne på motorhjelmen ved at dreje dem med uret.

6 Twist solenoiden tilbage på plads i ventilhuset. Brug vandtæt wire nødder at genoprette den lave spænding elektrisk linje.

7 Fjern de klude fra ventilen kassen. Fyld kassen med ren, skærver. Luk ventilen boksen.

8 Drej strømforsyningen og vand tilbage på sprinkleranlægget. Kontroller for utætheder.

TIPS

  • Det er vigtigt, at du huske, hvordan man samle kunstvanding ventil. Tegn et diagram eller tage et billede af de dele med din mobiltelefon, før du demontere det.
  • Nogle motorhjelme twist åben. Hvis du ikke kan åbne dem i hånden, skal du bruge en rem skruenøgle.

relaterede artikler