Hvordan til at dekorere med pulverlak

March 13

Selvom det kommer i fast, pulveriseret form, pulvermaling er faktisk meget lig spraymaling, når det kommer til produktgruppe ansøgning. Da pulvermaling er en solid men skal det påføres varme overflader for at ændre egenskaberne og drej stoffet i maling. Det betyder, at malingen bruges til at dekorere objekter, der kan sikkert opvarmes som forberedelse til maling ansøgning, som generelt består af metalgenstande, ligesom fiskeri lokker, metal smykker og bil og motorcykel dele.

Instruktioner

1 Tænd ovnen på mellem 350 og 400 grader og lad det fuldt forvarmning. Sæt metal objekt, du ønsker at pulverlak i ovnen til varme. Ifølge LureMaking, kan du også bruge en propan fakkel at opvarme objekt, hvis den del kan stå en direkte flamme.

2 Forbered pulvermaling pistol, mens det objekt, du ønsker at male, er opvarmning. Fastgør slangen af ​​en luftkompressor til bagsiden af ​​pulvermaling sprøjtepistol, skruning konnektoren tæt til flasken. Sæt luftkompressor i en stikkontakt. Fyld beholderen af ​​pulveret maling sprøjtepistol med farven på maling, du vil bruge til at dekorere objektet.

3 Fjern den opvarmede genstand ud af ovnen og hænge det fra en metal rack og krog. Vælg en placering for maleri, der er godt ventileret, og hvor gulve og vægge vil ikke blive beskadiget af faldende maling.

4 Drej skiven på luftkompressor mellem 5 og 10 PSI og slå kompressoren på. Tryk på aftrækkeren på pistolen for at frigøre pulverlak.

5 Spray over objekt, du ønsker at dekorere med en frem og tilbage fejende bevægelse, indtil du opretter design, som du ønsker på objektet. Hvis du ønsker at bruge en stencil til at dekorere, slid beskyttelseshandsker til at holde det op til objektet og bruge elektrisk tape til at fastgøre den til den opvarmede metal.

6 Retur objektet til ovnen, når malet. Tillad objektet for varme i 10 minutter at sætte malingen fuldt.


relaterede artikler