Sådan Match tag helvedesild til House Color

October 27

Sådan Match tag helvedesild til House Color


Design af et hjem udvendige farvepalet omfatter valg af tag farve. Helvedesild er en særlig opmærksomhed, da deres farve er ikke generelt en solid, men ofte afspejler en sammensætning af farvet materiale, der blander for at skabe en enkelt farve, når den ses fra en afstand. Derudover en tag materiale installerer i en vinkel-mursten, sidespor eller maling installere lodret. Hver installation reflekterer farve forskelligt. En nøjagtig match måske ikke muligt eller tilrådeligt. I stedet tilstræbe en visuel harmoni, der tilfredsstiller hjemmets beboere.

Instruktioner

1 Anskaf en prøve af huset farve ved at identificere, hvilken form den dominerende farve er i mursten, sidespor, maling. Brug et mindre stykke af den faktiske mursten eller sidespor eller matche dem til en maling prøve for nemmere håndtering. Match malede udendørsbrug ved hjælp af deres maling mærke og farve nummer eller matche dem ved hjælp af en maling fan dæk eller maling chip fra en maling butik kiosk. Carry prøven dominerende hus farve, når du køber et tag produkt.

2 Vælg et tag rullesten produkt og anmode om en komplet sæt farveprøver for produktet. Match rullesten farveprøver til farveprøven hus og vælge tre eller fire at sammenligne.

3 Placer rullesten farver langs ydersiden af hjemmet. Vælg et område for at vise dem, hvor den dominerende hus farve ses let, og den fulde effekt af blade og detaljer kan ses.

4 Anmodning en større prøve for bedste visning i at gøre en endelig beslutning. Større prøver kan let ses og faktisk give en bedre forståelse af deres farve og eventuel kompatibilitet, når de sættes på plads på taget på taglinje. Brug en stige for nem placering.

5 Eliminer rullesten farver, der er åbenlyse misforhold eller ikke synes korrekt for huset farve. Fortsæt fjerne, indtil den endelige rullesten farve er besluttet.

TIPS

  • Find tagprodukter giver farver, støtte skære køling koster hele året rundt ved at referere Cool Roof Rating Rådet (crrc) liste over de bedste produkter. i denne artikel Det ressourcer giver et link til crrc mappe.
  • Et tag holder generelt længere end en udvendig maling farve. Vælg neutrale småsten farver, der kan arbejde med en bred vifte af fremtidige maling valg.
  • Spørg om brugerdefinerede rullesten farver, hvis et tilfredsstillende farve ikke er tilgængelig.

relaterede artikler