Instruktioner man laver en Murphy Bed

November 7

Instruktioner man laver en Murphy Bed


Murphy senge er designet til at folde op i en ramme, der er op mod en væg. De findes ofte i studio lejligheder, sovesale og andre mindre bolig områder. Murphy senge også kan monteres inde closet vægge til at spare på plads plads. Sengene kan være dyrt, når de købes direkte. Opbygning af dit eget pladsbesparende seng kan spare drastisk på at omkostningerne og tillade dig at have en klar seng til eventuelle uventede gæst.

Instruktioner

1 Position to 1-by-otte-by-41-tommer bestyrelser på kant, parallel og 75 inches fra hinanden. Set to 75-tommers brædder vinkelret mellem dem, så de er 35 inches fra hinanden. Skruen gennem 1-by-8-by-41-tommer boards i enderne af de 75-tommer boards og sikre, at hjørnerne flugter. Brug 12 skruer.

2 Læg krydsfiner oven på den rektangulære ramme fra det foregående trin, så alle kanter flugter. Skru krydsfiner til rammen ved hjælp af 16 skruer.

3 Læg de 2-by-8-by-41-tommer boards flade inde i rammen fra det foregående trin, så der er en mod hver 45-tommer bord. Den 41-tommer kant bør være imod 12-tommer-dækkende overflade af hver bord. 8-tommer overfladen af ​​de 41-tommer boards skal flugte med bunden af ​​rammen. Skru gennem 85-tommer bestyrelser i de 41-tommer boards. Brug 12 skruer til denne opgave.

4 Læg de 2-by-8-by-41-tommer boards flade inde i rammen fra det foregående trin, så der er en mod hver 45-tommer bord. Den 41-tommer kant bør være imod 12-tommer-dækkende overflade af hver bord. 8-tommer overfladen af ​​de 41-tommer boards skal flugte med bunden af ​​rammen. Skru gennem 85-tommer bestyrelser i de 41-tommer boards. Brug 12 skruer til denne opgave.

5 Placer rammen fra det foregående trin opretstående, så de 41-tommer boards er mod muren, hvor du ønsker din Murphy seng. Rammen bør hvile på en af ​​de 45-tommer boards. Brug din stud Finder til at finde nitter på væggen. Skrue gennem toppen 41-tommer bord og ind tappene med fire skruer.

6 Indstil den første ramme fladt på sin krydsfiner side indenfor den anden ramme, så den 41-tommer bord på det første billede er mod bunden 41-tommer bord på det andet billede. De øverste kanter af de to 41-tommers brædder skal flugte. Skru to hængsler til disse bestyrelser til at forbinde dem. Der bør være et hængsel 5 inches væk fra enten ender af brædderne. Den første ramme bør kunne klappe op i den anden ramme og mod væggen.

7 Indstil din madras inde i første ramme og folde rammen. Skru 6-tommer bord til 22 1/2-inch midten af ​​2-inch-wide kanten af ​​den øverste 45-tommer bord. Skru gennem 3-tommer midten af ​​brættet. Rotere brættet så den er vinkelret på rammerne. Dette vil holde rammen foldes oprejst.


relaterede artikler