Planter der frastøder Gnavere

August 30

Planter der frastøder Gnavere


Gnavere kan skabe kaos ved at fodre på dine afgrøder. Brug af insekticider kan være til hjælp, men produkter med kemikalier er ikke meget sikker, da de har deres egne bivirkninger, der kan forårsage problemer for afgrøden og miljøet. Chlorfluorcarboner, eller CFC, i de fleste af disse aerosolspray er ansvarlige for at ødelægge ozonlaget i atmosfæren. Hvis du ønsker at slippe af med gnavere uden at skade miljøet, plante nogle af disse planter, der har den naturlige evne til at frastøde gnavere.

Mint

Selv lugten af ​​mynte er behagelig for mennesker, de fleste gnavere som rotter har en stærk antipati for det og forsøge at holde sig væk fra det. Du kan suge vatkugler med pebermynte olie og lade dem, uanset hvor du har mistanke om tilstedeværelsen af ​​gnavere. Du kan også lave en stærk te ved hjælp mynteblade og sprøjte det rundt om gnaver-angrebne områder. Plant mynte i haven, og der kan ikke være en bedre løsning at holde gnavere i skak.

Blomster

Hvis der er bladlus i dine udendørs planter eller afgrøder, de er sikker på at tiltrække gnavere. For at holde dem væk, plante lavendel rundt i området, fordi gnavere modstå krydse grænsen af ​​lavendel. Det er en almindelig og bevist tro på, at plantning morgenfrue i området vil holde dem væk. Nogle andre blomster, der kan bruges til dette formål, er amaryllis, påskeliljer, narcisser og hyacint.

Hvidløg og løg

Hvidløg er kendt ikke kun for at holde lopper væk fra dit kæledyr, men også nogle gnavere fra bedriften eller hus. Du kan plante hvidløg i haven og gnavere vil automatisk blive holdt i skak fra dine lokaler. Løg er også fra familien af ​​hvidløg og dermed også de kan også blive plantet for at holde gnavere væk fra din have.

Tomat

Tomatplanter omkring gården også forhindre gnavere i at trænge ind i lokalerne. Spredende tomatblade kan også være til stor hjælp, når det kommer til at holde gnavere væk fra gården.

Urter

Nogle urter har en meget stærk lugt, som er vellykket i at holde gnavere væk fra haven. Hvis du har plantet andre afgrøder i haven og ønsker at holde det beskyttet mod gnavere, er det en god idé at lave en grænse af urter, som kan omfatte alliums, hyldebær, kamfer, Euphorbia s, malurt og dværg ældste.


relaterede artikler