Sådan Decorate Windows med et strejf af Lace

November 10

Sådan Decorate Windows med et strejf af Lace


Brug blonder paneler til at dekorere et vindue skaber en feminin, blød effekt, der giver privatlivets fred og samtidig som lyset passerer igennem på samme tid. Lace paneler kan enten samles i fuld læg eller anvendes fladt mod vinduet for at skabe et look, der minder om en blind. Begge fuld gardin længder og smalle blonder strimler træffe effektive vinduesdekorationer, og kan anvendes enten enkeltvis eller begge sammen afhængigt af typen af ​​udseende, du ønsker at oprette.

Instruktioner

1 Hang en blonde blomsterkrans i den øverste tredjedel af vinduet. Fastgør to kroge, en på hver side af vinduesrammen, så løkke hver ende af strimlen af ​​blonder over en af ​​krogene. Den blonde vil løkken ned over den øverste tredjedel af vinduet, hvilket skaber en blid visuel effekt uden at blokere lys.

2 Opret en cafe eller bistro udseende ved gevindskæring en gardinstang gennem toppen hem af en smal blonde gardin. Ekspanderende gardinstænger brug ingen ekstra fastgørelser da den interne fjedermekanisme giver dem mulighed for at gribe inde enhver bredde vindue. Arranger din kniplinger panel, så folderne falder jævnt over hele bredden, fastgøre stangen inde i rammen på tværs den nederste tredjedel af dit vindue.

3 Udvid bistro look og skabe yderligere privatliv eller solafskærmning ved at tilføje en anden, smallere stribe af blonder øverst tredjedel af vinduet. Gøre top blonde fratage halvdelen af ​​dybden af ​​den nedre blonde strimmel at skabe en klar sektion mellem de to paneler og undgå at dække hele vinduet med blonde.

4 Drapere lutter blonde tværs af et smalt vindue for en luftig, romantisk look. Hæng kniplinger fra en gardinstang fastgjort øverst på vinduesrammen, derefter tegne blonder gardin til den ene side af vinduet, og fastgør den med en dekorativ tieback.

5 Opnå en fyldigere udseende ved hængning to blonde paneler fra toppen af vinduet, med hvert panel kører i fuld bredde. Tegn hvert panel til modsatte sider af vinduet for at skabe en Lacy crossover sektion i midten.

TIPS

  • Hvis nye blonde ser for markant hvid til at matche din indretning, kan du give det en blød patina af alder ved opblødning det i en te løsning.
  • Hvis du kan lide tanken om en blonde krans øverst i vinduet, men du ikke har en blonde panel, kan du foretage en ved syning sammen flere blonder doilies.

relaterede artikler