Sådan Reload en Husqvarna Trimmer Spool

May 3

En Huqsvarna snor trimmer kommer med en spole, der kan genindlæses, når linjen bliver lav. Dette vil give dig mulighed for hurtigt at erstatte den linje og komme tilbage til efterbehandling din græsplæne. Køber denne trimmer linje på bulk-ruller vil også hjælpe med at spare tid og penge. Men skal du købe kun den linje er beregnet til brug i din model. Andre linje, der er for store, små eller lange vil skade skærehovedet og gearkasse.

Instruktioner

1 Sluk for Husqvarnas motoren og lad den køle af i fem minutter. Tag ledningen ud af stikkontakten, hvis din model er elektrisk. Sæt motoren på et plant underlag. Bring akslen i luften, som giver dig adgang til hovedet.

2 Fjern dækslet til din Husqvarnas skærehovedet. Husqvarna har mange stilarter af hoveder og hver har en lidt anden metode til at tage dækslet til skærehovedet, så tjek din instruktionsbog. Tag låget af og fjern spolen fra skærehovedet.

3 Ryd væk eventuelle gamle linje stumper og stykker. Rens off enhver snavs og græs fra dækslet, spole og inde i skærehovedet. Skær den nødvendige mængde af den rigtige trimmer diameter linje. Tjek din trimmer manuel eller line pakke til diametre og længde specifikationer.

4 Fold trimmeren linje i halve. Hook løkken af ​​linjerne ind i hakket i midten af ​​spolen. Hold poolen støt med den ene hånd, og med den anden, grab og trække ned på trimmeren linje, med tommelfingeren adskille de to linjer. Vind linjen omkring spolen i henhold til din spole pil. Sørg for at vikle det stramt med lige rækker, der ikke overlapper hinanden.

5 Skub de sidste 6 inches af linje i holder pletter på toppen af spolen. Feed linjen ender gennem de to øjer på hovedet, mens du skubber spolen ned i hovedet. Fastgør dækslet tilbage på plads for at sikre spolen og linje. Træk op på enderne af linjen for at hægte dem fra bedriften pletter.


relaterede artikler