Er Rustfrit stål Gryder Safe?

June 29

Er Rustfrit stål Gryder Safe?


Rustfrit stål køkkengrej er populær for sin styrke og attraktiv finish. Det bevarer sin glans, er opvaskemaskine sikker og tåler høje temperaturer på komfur og i ovne. Hvis korrekt plejes, det er en sikker og pålidelig køkkengrej valg.

Rustfrit stål Egenskaber

Da det er en kombination af jern og andre solide metaller såsom titanium, nikkel og molybdæn, rustfrit stål er ekstremt hårdt, udholder brugen af ​​metalredskaber uden at ridse og modstår korrosion. I modsætning rent kobber køkkengrej, behøver urenheder ikke udvaskes fra metallet i fødevarer, så det er sikkert til madlavning og bagning.

Korrekt pleje og brug

Selv rustfrit stål køkkengrej betragtes som sikkert, producenter advare mod at lagre meget sure eller meget salt mad i det, som de kan pit overfladen og gøre fødevarer stick. De fleste mærker af rustfrit stål køkkengrej har aluminium eller kobber udvendige bunde at forbedre varmeledning, som rustfrit stål ikke gør jævnt.

Overvejelser

På trods af sin skønhed og robusthed, rustfrit stål køkkengrej har andre ulemper udover ujævn ledning. Store mængder af olie eller fedt er nødvendigt for at holde de fleste fødevarer klistrer. Fjernelse fast eller brændt mad fra overfladen er udfordrende og typisk kræver iblødsætning og stål-uld rengøring pads.