Ideer til, hvordan Paint Stripes for en lille Pigeværelse

April 18

Ideer til, hvordan Paint Stripes for en lille Pigeværelse


For en lille piges værelse, kan striber tilføje en livlig, sjov følelse, der passer til en ungdommelig energi og indretning ordningen. De overgang samt din datter aldre, hvilket gør genskabe rummet let som hendes smag ændrer sig, undgår tidskrævende malerarbejde projekter.

lav kontrast

For en subtil stribet look i dit barns soveværelse, gå med lav kontrast striber. Vælg to nuancer af den samme farve - en lidt mørkere end den anden - og bruge dem til at skabe striber, der er omkring 6 til 9 inches lang. For en endnu mere elegant look, male væggen en enkelt farve, og tilføje striber i en skinnende klar glans. Lav kontrast striber er et ideelt projekt for fremtidige anvendelser, fordi de ikke begrænser udsmykning valg som din datter vokser op.

varierende størrelser

At tilføje sort og dybde til et stribet rum, bruge striber i forskellige størrelser. Start med at male hele rummet i striber, der er to forskellige bredder og to forskellige farver. Tilføj meget tynde striber mellem dem i en tredje farve. Fordi striber kan gøre en dramatisk indtryk, bruge dæmpede nuancer på de større striber og en lys farve accent på de tynde striber. Dermed vil du skabe en sjov, energisk følelse uden en alt for fed samlede effekt.

Accent Væg

Hvis du ønsker en striber projekt, der vil være fed og dramatisk, male striber bare på en accent væg - bag din datters seng, for eksempel, hvor striberne vil skabe en erklæring. Vælg dristige farver eller meget brede striber for at tilføje en stor pop af farve uden overvældende det rum, som er særligt nyttigt, hvis du er udsmykning til en lille pige, hvis smag ændre sig hurtigt, fordi malerarbejde en enkelt væg er nemmere end at male hele rummet.

vandrette striber

For en uventet udseende, male striber på den nederste halvdel af rummet. Mal en startlinjen rundt i lokalet omkring 3 til 4 fod ud af jorden, og udfylde rummet mellem linjen og gulvet med striber i forskellige størrelser og farver. Fordi du male under øjenhøjde, kan de striber være fed og dramatisk. For en sjov twist, male striber på en væg med tavle maling, så din lille pige kan trække på væggene uden at forårsage skader.


relaterede artikler