Sådan tilføjes Oil til en Paint Sprayer

March 9

Sådan tilføjes Oil til en Paint Sprayer


Paint sprøjte kan dramatisk reducere den nødvendige tid til at anvende et lag maling på en overflade. Når maleriet er færdig, skal maling sprøjter rengøres grundigt for at sikre, at de fortsat opererer på deres fulde potentiale. De fleste maling sprøjter kan rengøres med mineralsk terpentin eller en oliebaseret renere at fjerne maling rester og forhindre slangen i at tørre ud. Tørret maling inden for rør af en maling sprøjte kan føre til fejl.

Instruktioner

1 Fjern malingen dunk fra sprøjten. De fleste maling sprøjter udstyret med en skrue-on dåse knyttet til gummislanger. Hvis der er maling inde i dåsen, vask og skyl den grundigt. Lad det tørre.

2 Hæld olie i beholderen efter at den er tørret. Hvis du bruger en oliebaseret rengøring løsning, læse producentens anvisninger, før du tilføjer væsken. Nogle maling sprøjter kræver skylning efter olie-baserede løsning er blevet påført.

3 Skru beholderen på plads. Sørg for, at slangen forbliver fastgjort. Når beholderen er tæt fastgjort til maling sprøjte, er det klar til normal drift. Læs producentens anvisninger grundigt at bestemme hvor længe din maling sprøjte bør køre under rengøring.


relaterede artikler