Sådan Plant Bougainvillea Outdoors

August 9

Den tornede, men prangende brasilianske indfødte druesorter kendt som bougainvillea er en af ​​de smukkeste planter til nåde enhver have. Hvorvidt fremhæve en solrig terrasse eller skalering et privatliv hegn, de iriserende lilla eller magenta dækblade af en bougainvillea i blomst gør det til en showstopper. Ved salg i plantageejere, bougainvillea er en attraktiv prøve, men når de plantes i jorden, det virkelig når sit fulde potentiale, ofte nåede gigantiske proportioner inden for et par år.

Instruktioner

1 Placer den ene hånd omkring bunden af planten og omhyggeligt slå din pottede bougainvillea på hovedet. Tap på bunden af ​​beholderen med den anden hånd, så rodklumpen glider ud af beholderen. Hvis anlægget er rod-bundet og vil ikke komme ud af beholderen, brug beskæringssaks til omhyggeligt skære væk plastbeholder fra rodklumpen.

2 grave et hul med skovl, der er så dybt som rodklumpen og omkring dobbelt så bred. Placer bougainvillea i plantehullet og fyld hullet med en blanding af havejord og komposteret materiale. Kontroller, at bunden af ​​planten sidder niveau med den omgivende jord. Hvis det er lidt lavt, fjerne planten fra hullet og tilføje lidt mere jord at oprejse anlægget.

3 Tilsæt vand til plantehullet og fyld den halvvejs at fjerne eventuelle luftlommer. Lad vandet sive ned i jorden, derefter udfylde resten af ​​plantehullet med en blanding af jord og kompost.

4 Vand planten godt. Fortsæt med at vande dagligt i de næste to uger. Efter den første uge, vand hver anden dag i en uge, derefter vand en gang om ugen for en anden måned, eller så. På dette tidspunkt bør anlægget være temmelig veletableret og bør ikke brug for yderligere hånd vanding.

5 Drys lidt tid-release gødning omkring bunden af dit anlæg, følge instruktionerne på beholderen for den korrekte mængde.

TIPS

  • Beskær og forme din bougainvillea efter hver blomst. De farverige højblade vil danne otte uger senere på ny vækst; når etableret, vil denne vækst være ganske rapid.For bedste resultater, plante din bougainvillea i en meget solrig beliggenhed og sørg for, at den øverste del af roden-ball område sidder mindst lige så højt som det var i pot.Make sikker på, at der er ingen mulighed for stående vand omkring plantens base, eller din bougainvillea vil ikke vokse eller blomstre godt.
  • Du må ikke plante din bougainvillea vin for tæt på gågader eller hus indgange. Disse vinstokke kan vokse meget store, og deres torne er barbermaskine sharp.Use meget forsigtig, når beskæring stikkende bougainvillea.

relaterede artikler