Sådan Tilføj forsænket belysning i en hvælvet loft

November 1

Forsænket belysning tilføjer et slankt, attraktivt udseende til din overordnede lysdesign, men i en hvælvet loft det kan være farligt. I kraft af den måde, de er konstrueret, hvælvede lofter efterlader lidt plads mellem loft og tag. Forsænket belysning kan forårsage varm luft at sive ud af værelser, mens invitere kold luft ind, så de skal placeres med omhu og præcision. Fordi forsænket lys også kan være en brandfare i hvælvede lofter, som er almindeligt isolerede, skal husejere vælger deres lys omhyggeligt.

Instruktioner

1 Design en belysningsplan på papir, tegne et diagram over dit loft og bestemme placeringen af hver lys; du kan altid nappe dette design senere.

2 Marker den fysiske placering af hvert lys i loftet med blå malerens tape, hvilket gør en 2-tommer X i hver plet.

3 Gå tilbage og visuelt ser over din plan. Foretag de nødvendige justeringer. Når du begynder at skære huller til lys, har der ingen vej tilbage.

4 Lav en skabelon til dit lys ved at placere et lys på toppen af et stykke pap. Tegn en cirkel omkring lys med en blyant, derefter skåret ud denne cirkel med en saks.

5 Hold skabelonen op til hver enkelt X og spore omkring det med blyanten. Fjern tapen, som du markerer ud cirklerne.

6 Snittede hver cirkel ved hjælp af en hobbykniv, let at lave gipsvæg af loftet.

7 Bor et en halv-tommer hul i midten af hver cirkel med en boremaskine.

8 Skær i loftet med en gipsvæg så, starter ved hver borede hul og gøre linjer breder ud til den cirkel, du skitserede. Anvendelse pres på de afskårne Gipsvægge stykker vil mase dem ud af position, så de kan bortskaffes.

9 Tag en lys ad gangen op ad stigen til hvert hul. Forbind ledningerne på den forsænkede lys til belysning ledninger der løber gennem loftet, hvis du er fortrolig med manipulerende elektriske ledninger. Det kan være nødvendigt at rådføre sig med en professionel elektriker til at fuldføre denne opgave sikkert.

10 Skub lyser i hullet, når ledningerne er tilsluttet, anbringelse lamperne, så de flugter med loftet.

11 Fastgør beslagene på lampen til loftet. Vrikke lys til at foretage visse det er sikkert inde i loftet.

TIPS

  • Køb lamper lavet til kontakt med isolering; ellers kan du oprette en brandfare.
  • Brug forsænket lys, der er blevet vurderet "lufttæt" for at undgå tab af varme fra forsænket lys uden denne vurdering.
  • Brug beskyttelsesbriller ved brug af save, boremaskiner og andre elværktøj.
  • Har en assistent holde stigen stabil, mens du klatre op og ned.

relaterede artikler