Sådan håndterer Bug Spist blade på Orchids

November 13

Sådan håndterer Bug Spist blade på Orchids


Orkideer er modtagelige for bløde og rørige insekter almindeligt kendt som bladlus, som insekter foder på orkide blomster og blade. En klar indikation af en bladlus problem er repræsenteret af små huller i bladene eller kronblade af orkidé, som insekterne tygge på blomsten natten og kan beskadige din blomst. Metaldehyd er en kemisk tilgængelig i flydende form, som du kan sprøjte på din orkidé og fjerne de snegle, forebygge yderligere skader. Når elimineret, beskadigede blade kræver beskæring at redde den sunde del af planten.

Instruktioner

1 Spray et tyndt lag metaldehyd spray på orkidé at udrydde insekter. Alternativt blandes 1 tsk canolaolie, 1 tsk opvask flydende sæbe og 1 kop vand i en sprayflaske at sprøjte det beskadigede anlæg.

2 Hæld sprit på beskæringssakse at desinficere vingerne, og tørre ned knivene med en blød klud.

3 Klip den beskadigede blad til det afsnit, hvor bladet er sundt. En rent snit eliminerer døde, beskadigede del af bladet og forhindrer spredning af sygdommen.

4 Vask beskæringssakse i vasken og hæld sprit på vingerne for at desinficere saksen fra sygdom. Tør bladene tørre med klud.

5 Spray metaldehyd eller hjemmelavet insekticid en gang om ugen for at fjerne alle bladlus uden at skade orkidé.


relaterede artikler